• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
plastkomfort - специалист
За 230 квадрата аз съм на 22кг.
gim - специалист
Прикачен файл:
котел.jpg
котел.jpg (62.28 KиБ) Видяна 1906 пъти

Значи имам нужда от помощ отново!
Това е схема на котела.Ако запуша отвори 1 2 3 4 5 6 и монтирам ламарина (а) /в синьо/,както съм нарисувал ,ще има ли положителен ефект? Или ще прецакам нещата още повече?
filmatoplo - майстор
ламарината я сложи хоризонтално на 10санта под цифрите, да започва плътно дясно от 3 и да стига до 7 газовете да минават само от 8 .драсни нова синя черта и ще ти стане ясно.
gim - специалист
Прикачен файл:
котел1.jpg
котел1.jpg (65.9 KиБ) Видяна 1882 пъти
Правилно ли съм разбрал? Монтирам ламарината вариант (b),и не запушвам никой отвор.
Може ли само 1 и 2 да затвора?
filmatoplo - майстор
точно така, само хоризонталната черта, наи много да притвориш само 1
gim - специалист
Направих всичко точно по инструкцията.Първото което забелязах е че,вдигна работната температура два пъти по-бързо.
Ламарината е 1мм. Колко време ще издържи?Питам защото се оказа голям зор направата и монтажа.
geniya - специалист
Ще издържи сезон, мaкс двa.Зaвиси кaк я бие огъня, aко е директно бързо отивa, aмa голямa рaботa знaеш кaк стaвa ще си нaпрaвиш новa.
filmatoplo - майстор
Лесно е първо се прави шаблон от картон, след това от метал.
gim - специалист
И аз така го направих ,с шаблон.Но някои неща като са ти за пръв път са си тегави. Оставих шаблона за следващия път.Заслужава ли си да търся леяр ,да го направи от чугун?Дали въобще е възможно да стане?
iceheart - специалист
plastkomfort написа:
За 230 квадрата аз съм на 22кг.
Дай малко повечко инфо за системата и къщата и как го постигаш този разход за да си сверим чесовниците и ние.... :-D
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: