Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
тези смотаните стойки за бормашина така и не ги намалиха вадят ги и ги прибират....само и само да ги изтикат някак...кутиите им сигурно на нищо не блъскат вече от размотаване...в нашия лидл стояха една камара 2 месеца после за два дена изчезнаха явно пак ще зарибяват...а за настолната пробивна ...като гледам пропорциите и спрямо човека който работи с нея на снимката явно си е ташак отвсякъде....Митко64 със сигурност ще се прецака да я купи ...така че ще има кой да сподели дали става на нещо смислено ...
nikolson - майстор
Не знам, но 500 вата е добра мощност, 16мм патронник, 15 минути непрекъснат цикъл на работа...За тия пари не е лоша машина.
kr1100 - майстор
Фитилчо написа:
http://www.lidl.de/de/florabest-schmutz ... -b2/p62631
Ще я пускат ли скоро, че и на мен ми трябва?
Не знам . И аз съм като тебе . Миналата година не я взех,че не ми трябваше тогава, а сега ми трябва.
fore - майстор
Явно това е политиката им- когато нещо не се харчи го прибират и после след време го вадят отново. Даже и без реклама.

Специално тази стойка за бормашина е много фалшива. Тя за това и цената и е толкова ниска.
Аз оставих на вилата една стара стойка, която беше прекалено тежка и с много твърда пружина. А тук си купих на Спарки за около 90 лева и отделно менгемето за 20 лева. Основната разлика която поне аз виждам е в водещият прът - на Спаркито е масивен стоманен, а на Лидълската е куха тръба като градинарска лейка. Общо като тежест Лидълската е много лекичка. Хубавото на Спаркито е че пружината е по фина и позволява по прецизна работа.
Та ползвателите на Лидълските стойки да внимават да не сгънат водещата колона.

Абе няма какво да се лъжеме - Лидълската техника е на късмет има и по качествени неща, но са и по скъпи, а тези по евтините са възможно най малките и орязани за да се постигне ниската цена.

Вчера ползвах малкият флекс 1400 вата -Спарки. Като го хванах и първата ми реакция беше, доста по голямата тежест от Лидълският в магазина.

==========

Правилно ли разбирам че хода на пробиване на колонната бормашина е само 5 сантиметра ???
silent - майстор
малко и трябва за да стане прилична....една дебелостенна тръба....но в този и вид за нищо не става...не знам кой малоумник я е измислил...

Тежестта не е критерий колега....аз имам елтос 2кв на 230мм и стария елпром на 180мм ....познай с кой работя кой е по лек и удобен...
А флекса на лидл е от хубавите им инструменти...

Много правилно разбираш хода е 5санта....един крак на маса не можеш да пробиеш с нея...
Valkooooo - специалист
Някой има ли мнение за лидълската кафе машина . Има я на локална промоция в Новия магазин в Пловдив! Моята почна да сдава багажа - та за това питам :)
kozl - майстор
Не съм сигурен в тая тема ли да питам, но купихме от Лидл нещо м-у тиган и тенджера с две дръжки и стъклен похлупак.
Оказа се, че дръжките се разпадат от нагряването. Сега се чудя да го връщам ли или да търся подходящи дръжки :?
Tiger221 - специалист
Valkooooo написа:
Някой има ли мнение за лидълската кафе машина . Има я на локална промоция в Новия магазин в Пловдив! Моята почна да сдава багажа - та за това питам :)
Вкъщи вземахме такава от предната промоция. 135лв .Ползва се всеки ден.Аз лично не пия кафе и не мога да дам обективно мнение за кафето. Прави пяна отгоре,но не е супер дебела .Недостатъци: Този основният превключвател се върти много трудно,даже забелязах,че се е изкривил леко от напъване,но за сега държи. Дизайн никаккъв (като сандък е) и е прекалено голяма.Като цяло гаранцията и цената покриват недостатъците.
fore - майстор
Щом се разпадат дръжките, направо го връщай тоя тиган/тенджера.

===========

Разбирасе че теглото не е решаващо за удобството и качеството. И Аз работя с малкият Елтос повече. Големият циркулярен на Спарки ми е малко тежък и понякога прекалено голям, ама пък реже.

Можеби флекса е инструмента който всяка една фирма пръкнала се на пазара може да направи без проблем. Така да се каже универсален инструмент за фалшификация. Преди по фалшивите им горяха роторите, но сега и това е рядкост.
silent - майстор
бе на райдър съдейки по двата флекса които имам все още не им се отдава особено.....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: