Съвети за начинаещи готвачи.
man_un - напреднал
Получих оферта да ми гледат прасе и аз се навих. Започнах още от сега да си мисля какво да го правя? Мисля да го използвам цялото пррасе за деликатеси - луканка, прошуто...... Знам, че е малко рано, но все пак да попитам някой правил ли прошуто - как, по каква рецепта и т.н. Моля споделяйте вашият опит и рецепти. Всяко едно мнение ще е от полза.
stiv1961 - майстор
Прочети първо тази статия и после мисли за прошуто http://gotvach.bg/n7-32694-%D0%9F%D1%80 ... 1%82%D0%BE . От главата се прави пача, бутовете- сушен, пушен..... Рибиците на сушени мезета, осмянката с кисело зеле, опашката и краката с боб и........т.н. :)
:partyman:
stiv1961 - майстор
Прочети първо тази статия и после мисли за прошуто http://gotvach.bg/n7-32694-%D0%9F%D1%80 ... 1%82%D0%BE . От главата се прави пача, бутовете- сушен, пушен..... Рибиците на сушени мезета, осмянката с кисело зеле, опашката и краката с боб и........т.н. :)
:partyman:
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Прочети първо тази статия и после мисли за прошуто http://gotvach.bg/n7-32694-%D0%9F%D1%80 ... 1%82%D0%BE . От главата се прави пача, бутовете- сушен, пушен..... Рибиците на сушени мезета, осмянката с кисело зеле, опашката и краката с боб и........т.н. :)
:partyman:
Ба`ура забрави бре :-D
Lisko - майстор
:-D
Имаш предвид че е забравил и бахура
:supz:
Andri01 - майстор
Ка щял го забрави ,бе? Че той го е изял вече..."бахура" :-D
pezz - помощник
В България прошутото е известно като "бут по еленски".Направата му не е сложна,но не става къде да е.

Тема "Прошуто рецепта?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: