Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
milo65 написа:
n.ganev, това което се сещам още е, че е добре да се направи уплътняване между фланеца и вратата, която е леко накъдрена при този котел, като се постави високотемпературен силикон, или тънка/5 мм./ керамична вата- това спомага за по-добрата херметичност и ликвидира евентуално пропушване между получаващите се фуги.
Благодаря! След разговори с производителя и това вече е изчистено. На последната горелка която взех вече има предвидено въже /като О пръстен/ за уплътняване между фланеца и вратата.
filmatoplo - майстор
И на моята имаше въже.
svetliotonchev - напреднал
Някой може ли да предложи котел с диапазон да кажем минимална работа от 5KW до максимум 12 или 15KW за горелката на Грейко РБ 20
n.ganev - майстор
Не разбрах - имаш такава горелка или си се спрял на такава? Какъвто и да ти е отговора ако нямаш и котел аз ти препоръчвам комбинация горелка GREYKO RB20 + котел GREYKO EXPERT 20. Lazar Ganev ти е под ръка.
Последна промяна от n.ganev на вт мар 10, 2015 11:32 am, променено общо 1 път.
n.ganev написа:
Не разбрах - имаш такава горелка или си се спрял на такава? Какъвто и да ти е отговора ако нямdш и котел аз ти препоръчвам комбинация гарелка GREYKO RB20 + котел GREYKO EXPERT 20. Lazar Ganev ти е под ръка.
Мери за информацията, но никъде не можах да намеря цена на котела и предположих, че е доста висока, щом никъде не се упоменава в интернет и ме интересува дали има такива малки котли на други фирми, който да са подходящи за типа пламък на горелката. Иначе нямам нито горелка, нито котел все още
LazarGanev - "Велик майстор"
Котелът Expert 20 е почти 2000лв и си струва парите, можеш да го видиш в действие при мен. Ако ти се вижда много - разбира се че има и по-евтини варианти, имам нов неползван котел за 200лв, руски стоманен :)
filmatoplo - майстор
Ставаме като в Истамбул -презентация на живо с почерпка кафе, един колега даже предлага и мезе. :wink:
Ще се родя направо с тоя руснак :-D
filmatoplo - майстор
Скоро един човек ми каза че си монтирал горелка Грейко точно на Руски стоманен котел.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: