Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
Влезнете в руският форум "forumhause.ru" в секция отопление твърдотопливни котли и ще видите, че има стотици и хиляди руски котлета с пелетни горелки, които се тунинговат и постигат задоволителни резултати. Там ще видите със снимков материал как котел КЧМ и Жарок докарват по-ниски темп. на изх. газове от виадруси. Бъдете търпеливи четенето ще е с дни:-)))
n.ganev - майстор
Днес пипнах новият Хубавец без горната врата КРАСОТА =D> =D> =D> !
Evgeniy - майстор
Да, аз постигнах на SIME-то 100 градуса на първа степен и до 150 на трета, при заводска спецификация 320...
filmatoplo - майстор
:) Айде честито на който си поръча такъв .
n.ganev - майстор
Evgeniy написа:
Да, аз постигнах на SIME-то 100 градуса на първа степен и до 150 на трета, при заводска спецификация 320...
SIME А?
filmatoplo написа:
:) Айде честито на който си поръча такъв .
Скоро ще има щастливец, а аз ще съм седнал на табуретка докато правя настройките - до сега подлагах коляно :lol: .
maistora1965 - специалист
Хаиде щракни една снимка де предполагам че вече не е засекретен :-D
n.ganev - майстор
Не е засекретен ама днес го видях :butthead: като нудист Баси :lol: . Друго си е да му сложим някоя облицовка, малко кит "мит" търговски вид и на тезгяха :drinkers: .
ico_3 - специалист
Къде е по удачно да е вързана помпата към горелката или към котела?
LazarGanev - "Велик майстор"
ico_3 написа:
Къде е по удачно да е вързана помпата към горелката или към котела?
Не разбрах - може би питаш дали към горелката или към външен контактен термостат? Ако питаш мен - по добре да не е на горелката, че ми се е случвало заради намокрен кабел на помпата да сменям 3 пъти бушонче на платката за 10 минути, докато хвана причината. Не изпатква веднага, ами след минута-две работа. Така че това управление на помпите е нож с 2 остриета
filmatoplo - майстор
Аз помпите ги свързвам отделно от горелката ,особено тази за радиатотрите -защото мога да я мина през юпиес и заради това че има един режим който я изключва помпата на отоплението заради тази на бойлера и може да стане фал ако не се обърне внимание ,все пак клиента остава сам с котела и едва ли ще помни режимите след месец . :wink:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: