• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
shotik - майстор
Както са поискали,така са им го направили !

Преди години монтирахме една душ кабина ,казахме им , че е малка , но те така искаха и с "Нали ние плащаме !", след това ни викнаха да я махнем ,защото не можели да се навеждат да си мият краката при затворена врата ,без да се опират от страни.

А един разговор съм запомнил в предаване с Павел Попандов-питат го какви роли е играл и какви ще играе и той им отговори -" Каквото каже режисьора ,това играем- ако иска ще сме мъже,ако иска ще сме жени,ако иска и маймуни ще играем !"

Та така ,колеги ,не всякога изпълнителят е виновният !
dadko - майстор
Мда, малко тесничко се е получило с тези колони. На мен ми предстои къртене и правене на баня и ми изглеждат тесни масовите душ-кабини с размери 90х90 и мисля да я правя заради това метър на метър, пък тази...направо нямам думи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
dadko написа:
Мда, малко тесничко се е получило с тези колони. На мен ми предстои къртене и правене на баня и ми изглеждат тесни масовите душ-кабини с размери 90х90 и мисля да я правя заради това метър на метър, пък тази...направо нямам думи.
Малко опит да ти дам. Моите тоалетно-бани и двете, са тесни и "дълги". 90/180 и 80/200. Ширината, по-точно теснината никого не бърка, защото дължината задоволява нуждите.
dadko - майстор
Абе, ще си дойдем на думата, че размерът има значение. При широчина 80 см и дължина 2 м- спокойно ще се изкъпеш- както казваш-"дължината задоволява нуждите". Ама как да се изкъпеш в душ- кабина 80 на 80? И то със заоблен или скосен ъгъл ???
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Как, никак. То аз съм силно против душкабините изобщо. Една-единствена знам, която е необходима и върши работа. Всички други са мода
chapara - майстор
dadko написа:
Абе, ще си дойдем на думата, че размерът има значение. При широчина 80 см и дължина 2 м- спокойно ще се изкъпеш- както казваш-"дължината задоволява нуждите". Ама как да се изкъпеш в душ- кабина 80 на 80? И то със заоблен или скосен ъгъл ???
Е тази ми мяза на 90% че е 80/80см. :-D +колонката :axe: :rolleyes:
Георги Иванов(алцек) - специалист
Ади сега,капризи,тясно било.Абе ако ви чака вътре едно 22-23 годишно хич няма да ви се види тясно .:)
Andri01 - майстор
Човека нарочно си е направил душ кабината тясна! Ако си изтърве сапунчето,да не се навежда да го взема,ами да клекне! :?
jekasus - майстор
chapara написа:
Е тази ми мяза на 90% че е 80/80см.
90 х90, всъщност тези кабини са 86 х 86 вътре.
mrdds - специалист
Забележете плочките на стената колко са прави.
25г. човека лепи плочки из цяла Германия и никой не се е оплаквал до сега.

Прикачен файл

Capture.JPG
Capture.JPG (101.34 KиБ) Видяна 2012 пъти
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: