• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
anabolicbeast - специалист
Тойота произвеждат и в Тайланд бяхме наели една последен модел Ярис 2015г. - беше някъде края на Декември 2014 и пишеше, че е прозведена в Тайланд!
idlehands - напреднал
MamaMy: Мерси, интересна тема.

Ето пък едно интересно сравнение в parkers.co.uk:
http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/c ... 3031,52164

Има ли съгласни/несъгласни с написаното?
schuldiner - майстор
Ако говорим само от личен опит ще кажа, че в ярис-а на един приятел не се събрах на шофьорското място, затова и не го подкарах. Иначе всичко друго си му е ОК, возил ме е доста. Е, като изключим лошия късмет на ниския клас от най-голямата криза, дето всичко е икономисано до крайност и висенето по сервизи е правило... но това съм чувал, че важи и за другите марки от тези години.
DundyTheCroc - майстор
В Яриса двама големи българи по 120+ кила на предните седалки наистина изглеждат като сардини в консерва, едното рамо във вратата, другото опряло в съседа. Аз с ръст 180 см и 85 кила се чувствам абсолютно комфортно.
idlehands - напреднал
schuldiner: Много интересно! Колкото и да е странно не се бях замислил и за този проблем -КРИЗАТА. Логично е да се е отразила на качеството...

DundyTheCroc: А как ли ще е в i10 например? :) И този вариант обмислих и подминах.
DundyTheCroc - майстор
i10 не ми се мисли как ще е...
За мъж до към 185 и 90 кила Яриса е ок. Едно приятелче откакто взехме Ярис за жена му и не слиза от него, иначе има i30 на газ, който спря да кара в града :) На извънградско Ярис 1.3 върви повече от въпросния И30 (1.4 109 коня) на газ, изпробвано като вземахме колата, аз карах И30-ката и не можех да ги стигна :)
gogo7777 - майстор
Трудно се стига Тойота :-D
Моето мнение относно дилемата е Тойота.....имам лично наблюдение по въпроса. Моята следваща ще е Версо.
kalpev - специалист
gogo7777 написа:
Трудно се стига Тойота :-D
Моята следваща ще е Версо.
Eee, брат, ти пък да не видиш нещо :yawinkle:
gogo7777 - майстор
Ееее, кво да правя....такава съм си аресал. Ама от по-големите. Тойота е моята марка, споделял съм и друг път.
DundyTheCroc - майстор
Ако говориш за Авенсис Версо подкрепям с две ръце, от Корола Версо нямам наблюдения.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Избор на кола - мазда, тойота, форд?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: