• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всички имаме коли, нали ?
Gadnyara - специалист
Всичко дотук са частни случаи - и червения мигач, и мигащия цял "стоп"...
Срещат се в различни комбинации, вкл. тези, които са стандартни и у нас.
Явно DOT допуска повече свобода.
nikolovvd - майстор
Понеже стана дума за заслепяването, затова фаровете се оказаха в центъра на вниманието.
Това е обаче дребен проблем в сравнение с фаровете на "нормалните" - с ляв волан автомобили, дупки по пътищата и неправилна поставени или забравени знаци.
crez - майстор
"С января 2015 года автомобили с правым рулем не смогут более ввозиться с последующей регистрацией и эксплуатацией на территорию стран Таможенного союза." Тук влизат Русия, Казахстан и Белорусия. Друга според мен много добра промяна е "обязательное оснащение ввозимых транспортных средств системой вызова экстренных оперативных служб" т.е бърза помощ и пожарна.
hrpankov - специалист
....моят живот и живота и здравето на децата ми и семейството ми стуват много повече от кирливите 2000 паунда които ми прави отстъпка нейно височество...... а и съм се нагледал голозадници в 10-15-годишни островитянски каручки..... под достойството ми е в края на краищата, парички се изкарват, струвам много повечко за да си позволя тази "промоция".... !!!....
krasi92 - майстор
Колите с десен волан не би трябвало да получават регистрация в България без задължителната преработка която да ги направи като всички нормални за движението автомобили което от своя страна е едно доста скъпо начинание и освен за скрап и за части вносат им е безсмислен.Много е готино да видиш кола за 20 000 лв. с десен волан а и с нова газова щот да му е по евтинко на цървула щот си дал и последните пари за яката резачка а бензина скъп.Пред дискотеката задължително се спира от страната дет се виждат тазовете щот са само два а от другата страна ръждивите капли.
hrpankov - специалист
....и недай Боже случайно да отнемеш на някого предимството - влиза ти от дясно та стой па гледай.... ако останеш жив си направо за оплаквачка: плащаш,плащаш,плащаш,плащаш,плащаш.... ама-а-а-а, пуста ефтиния: "Пежо207", 9г, десен волан - 1400 лирички, ляв волан - 4250 лирички!...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Какво мислите за колите с десен волан?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: