Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Какво те е измамил профи?
Фитилчо - майстор
griffin написа:
Какво те е измамил профи?
Не се разбра кой пие и кой плаща... аз доколкото разбрах
Кореспонденции се пускаха и тнт...

При тези обяви е - Кой превари, той завари, и като съм се правил на коректен винаги съм ял дървото

Продавам нещо, пише ми един, ще идва да го гледа
Звъни втори, и той да гледа

Трети ми звъни и вика, пускай ми нещото по еконт

Викам обещал съм оглед ....

Двамата, не взеха нещото и останах с пръст у.... :проба:

Така , че от много писане файда няма. Телефон има, звъниш и се разбирате
Ай тука станахме като БГ мама

Профи, карта ще правиш, метай се в дълбокото ибей и няма да имаш грижа вече :wink:
profesionalist_wood - майстор
Фитилчо,бях му дал адрес да го прати по еконт...и след това три пъти се обажда да ми каже различни цени-130,150,190 лв.... казах му накрая че така не се прави бизнес и затворих .Ай сиктир,ама карай. Сега си имам акаунт в Ибей и не ме интересуват разни цървули тарикати
Фитилчо - майстор
Между другото, зачекнахме продавалникот:

СПоред мен опцията По Договаряне трябва да СЕ МАХНЕ изобщо

Кво значи по договряне - давам 5 лева :|
Малко е сбъркана концепцията ама карай....
griffin - майстор
Странно профи щото по спомени в форума имаше доста доволни купувачи от човека, не помня какво точно си пазаруваха ама нещо фрези и фрезери.
cvetankirilov - специалист
Аз си купих от него и фрезата и фрезери за вратички, Цветомир и той си купи фреза от него, а някой от нас, който не пише а само чете си купи фреза и фрезери за вратички. Незнам защо се е издънил с профито :?
cvetankirilov - специалист
Фитилчо написа:
Между другото, зачекнахме продавалникот:

СПоред мен опцията По Договаряне трябва да СЕ МАХНЕ изобщо

Кво значи по договряне - давам 5 лева :|
Аз така правя- като ми хареса нещо и пише по договаряне му пиша- давам пет лева, ти съгласен ли си? И обикновено който си чете коментарите под обявата веднага слага цена. Миналата седмица "пробвах да пазаря" една петоперационна за 25лв :finga: и след два часа и хакнаха цена. Много ме дразни тази опция и мен
cvetomir_77 - специалист
Не съм работил много с фрезата, но на този етап съм доволен от покупката от "Sava34" :lol: . По правило повечето български търговци все гледат да те прекарат, но понеже и аз влизам в графата "Търговци", мисля че опитвам да не съм от тези дето все гледат да ти продадат нещо скапано. Излизам от темата ама искам да споделя: имам два магазина за хранителни стоки и се опитвам да не продавам стара или скапана стока (каквато не обичам да ми продават на мен). Научил съм си продавачките да казват на клиента когато хляба е от предния ден (и не само хляба, понеже ми го подменят когато му изтече срока) и мисля че по този начин съм спечелил доста клиенти. С други думи не зависимо какво продавам - хляб, хидравлична помпа или стара кола обичам да казвам н а клиента какво му предлагам. Друг е въпроса, че Българския клиент обича да го излъжеш. Който иска повече по темата за клиенти и търговци моля нека направи отделна тема. Мога да кажа много неща, както за търговците, така и за клиентите. А който не вярва на думите ми нека попита Kumay, мисля че и той може да каже много по темата.
Амии щото са 3-ма човека и като нямат координация помежду си....знаете ква каша става :lol:
Първия е на телефона,втория пише на ЛС,третия праща по пощата.....

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: