Нека намерим най-тънките цени.
ilian ivanov - специалист
190мм. Това е до масичката без монтирано менгеме.
Фитилчо - майстор
ilian ivanov написа:
190мм. Това е до масичката без монтирано менгеме.

Това е меко казано смешно :?
griffin - майстор
Не е толкова смешно :-D сега мерих на моята и в практиката я ползвам в диапазона 15-25 см от патронника до масата, мисля че само няколко пъти се е налагало да свалям масата съвсем до долу, предполагам за повечето операции тази на лидълците ще върши работа.

А колко хваща патронника на машината?
profesionalist_wood - майстор
Абе човек дай снимки да му видим колелата как са,какъв е ремъка,какъв е патронника.....
silent - майстор
към 11 часа минах през единия лидл който ми е на път специално за да видя въпросното чудо на техниката...имаше две едната едни люде се двоумяха гледайки я на картинка втората я отворих да я разгледам....та да кажа....машината е за дребни работи...на мен ми се стори като детска играчка....отливките ми се видях "вери" тънкостенни не знам ако се напъне как ще държат...ремъчните колела са платмасарка....капака на ремъка също....според мен пробиване на метал над 10мм ще е мъка ....говоря като впечатление...може и да греша...като цяло видях каквото очаквах....мен не ме впечатли но дет се вика на много хора може и да върши работа...ако някой се занимава с моделизъм или с други дреболийки...направи ми впечатление че основата и е с големина горе долу колкото на стойката за ръчна бормашина...като цяло не съм никак впечатлен...надявах се на нещо по стабилно ...преди да я пуснат в брошурата...
sreky - специалист
Бормашинката става,има естествено забележки-плотчето и основата са малко тънки,очаквах да са отливка ,а те са от щанцована ламарина.Плюс са -патронника 16мм,палчето за обтягане на ремъка при смяна на предавките.Отначало ми изглеждаше като недомислица,но като поразгледах видях че ще е доста по лесно и по бързо смяната на предавките и оптягането,също така мощноста и менгеменцето.Сутринта в 7.05 взех 4тата от 5 бройки,един колега беше натоварил 2 така че не знам колко бързо са свършили,во в 10 часа и табелата вече я нямаше :lol:
silent - майстор
Колега ти сигурен ли си че е щанцована ламарина щото сега като се замисля може и да са щамповкаа не отливка ама пък не ми се видяха на пипане кат да са стомамени ...ама щанцована ламарина определено не ми се видя кат да е ...вярно че без очила я гледах ама толкоз да съм окьоравял..освен на теб да се паднала ламаринена бормашина... :-D :-D
sreky - специалист
silent написа:
Колега ти сигурен ли си че е щанцована ламарина щото сега като се замисля може и да са щамповкаа не отливка ама пък не ми се видяха на пипане кат да са стомамени ...ама щанцована ламарина определено не ми се видя кат да е ...вярно че без очила я гледах ама толкоз да съм окьоравял..освен на теб да се паднала ламаринена бормашина... :-D :-D
2мм ламарина,на основата кадето се захваща тръбата има заварена планка на която са навили резба и в ръководството изрично е упоменато да не се пренатягат болтовете да не превъртят.Явно са сърбали попара някъде и си вързват гащите.Иначе отливката повече матрял по тежи,пък гоним цена.....

П.п-Стана ми интересно и отидох да я огледам отново,че сутринта като я събирах беше малко мрачно.Даже съм се заблудил че има заварена планка ,резбата е нарязана директно в ламарината,а на плотчето му личат заварките по оребренията
Последна промяна от sreky на съб мар 14, 2015 3:44 pm, променено общо 2 пъти.
За парите си машинката е читава. Като я видях в брошурата не се двоумих изобщо и тази сутрин се сдобих с една. Разбира се, има какво да се желае още. Шайбите са пластмасови наистина, но пък отливката на корпуса изглежда доста стабилна. От прочетените мнения разбирам, че има хора които все ще намерят "кусур" и искат за тази цена да си купят машина с ЦПУ :lol: Но все пак това е "хоби" машина а не за професионална работа. Аз като домашен майстор ще си я ползвам с удоволствие.
monster18 - специалист
Абсолютно и аз съм на същото мнение супер си е бормашината ;)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: