Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Годините до 65 плюс още 2-3 години, ако ни прецакат.
Да бе, как пък не, аз смятам твърдо до 62 години :) Нямам намерение да се напикавам на работа ;)
saraneron - специалист
След педесетака ,майката си трака!Главата ми се мае и все ми се пикае! :toimonster: Нищо не се казва за памперси? :? .Но на военните зная, че на по-възрастните вече не им дават перфорирани обувки ,че като се опикават да не си мокрят чорапите!Няма случайни неща в живота! :partyman:
n.ganev - майстор
На двама от моите / да са живи и здрави и дълго време да си ползват пенсиите :drinkers: / които преди година по това време се пенсионираха , когато празнуваха юбилей - 60ти им подарих по един чифт рибарски гащеризон :lol: че като се насе.ат Баси да си го носят в къщи :lol: . 'Ма и аз скоро ша получа такъв подарък :yawinkle:
fox_vt - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
[quote="fox_vt"
Огън си бе,че и точка сложи!
Ако ти спрат тока за една седмица,кого ще осъдиш и в кой форум ще ревеш ,като клавиатурата ти не бачка.
Ами ,да речем,си в Родопите на почивка и нямаш приятели при които да се сгрееш..и хлябя ти свърши.....и джипа не върви.....до кой ще опреш? С последната батерийка в ГСМто ще набираш един трицифрен номер на който отговарят държавни служители.
Та по темата,щом си рекъл. Дърва бол,огън ще накладеш,дивеч за храна.Ама подготвен ли си?
Ако Дряновския ти е приятел,или е благосклонно настроен,ще измисли нещо с прехраната.огън и в дъжда мога да ти запаля.Ти можеш ли? Ей ти алтернатива на модерното отопление при бедствени или, да речем,по екстрени ситуации. Иначе,добре ,че не можеш да биеш шамари през клавиатурата , че много си лют нещо.[/quote]

Прости ми господарю на огъня че не те познах :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Брат на Хефест или Сварог си че не мога да те видя хубаво [-o< По дискавъри се навъдиха доста предавания за оцеляване в дивото без никакви инструменти,даже има и едно където са и голи.Първоизточника на тези предавания е това със участието на Беър Грийлс
http://bg.wikipedia.org/wiki/Беър_Грилс

В едно предаване във дъжд даже и той не успя да запали огън и спа мокър и на студено.Като цяло много АКО та има в това ти мнение което предполага че имаш предвид бедствие без предупреждение.Тук въпроса беше за "бедствие" със предупреждение развитието се вижда.Така или иначе хората живеещи в къщи в по отдалечени райони,в това число и дряновския са по пригодени за оцеляване в такива условия.Но това е така тъй като те по принцип са в сходни условия.Няма как да се сравнява това със живот в сравнително голям град в блок 6+ етажа и т н.Вярно и тук имаме мази с доста буркани-все пак сме от село- :lol: :lol: но при сняг от 30-40 см и града се парализира откъм инфраструктура.

И да ти задам и аз един въпрос включващ АКО в него-отиваш ти Трифон П.Трифонов от село неизвестно на почивка на плаж в Тайланд и изневиделица,докато си печеш звънците те връхлита цунами.Въпросът е ти какво ще носиш на плажа в подготовка за цунами което ще те спаси от него,без да знаеш че идва.Освен да запалиш огън,така и така водата не те плаши :prayer: :prayer: :prayer:
nikolovvd - майстор
Стига сте се давкали! Ето ви нещо подходящо за целта.
Прикачен файл:
Orbit-Professional-Soft-Min.jpg
Orbit-Professional-Soft-Min.jpg (91.47 KиБ) Видяна 1223 пъти
nikolovvd написа:
Стига сте се давкали! Ето ви нещо подходящо за целта.
Прикачен файл:
Orbit-Professional-Soft-Min.jpg
Точно но място. Сега остана да се разцелуваме.
И на по хубав плаж съм съгласен да бедствам,особено ако е с чифт фокс-фокс и половина.Предизвикателство си е ,та ко да ма стряскат разни бедствия,се таки ши са мре,поне да е приятно накрая.Когато е рекъл Шефа,тогас.

Тема "Диверсификация на отоплението" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: