LazarGanev написа:Сигурен съм, че повечето инсталатори също не познават логиката на работа на горелката. Освен това кадърните инсталатори си имат достатъчно ангажименти и биха желали да реализират нови проекти, отколкото да "печелят" чрез подобни изнудвачески методи. А пък некадърните инсталатори просто не могат да печелят дори и по този начин, просто защото са некадърниВярвам и аз в това. Поне за тези дето посещават този форум. Но кои и защо взимат такива "тактически" решения по ръководната верига на производителя, може само да гадаем.![]()
ПП. Да уточня, че не визирах Интиел с горния си коментар. Ръководството се е показало много отзивчиво при отстраняване на проблеми и не вярвам, че биха се замесили в такива жалки "изнудвачески методи". Могат да поръчат да се напише по-ясно и пълно ръководство на по-опитни писатели на документация, обаче. Твърде често, тези дето сътворяват дадено изделие не са най-добрите за да обясняват на други как то работи - на разбираем, ясен език.
LazarGanev написа: А нямаше ли възможност да управлява почистващ механизъм? Вече съм забравил, а не ми се рови.Има опции за почистване, но те си ползват вградения вентилатор. Ще погледна пак по документите, но мисля не съм видял.
ПП. В тази схема излиза действително някакъв извод за "чистач" долу вдясно, но като няма такава обособена конфигурация в фърмуера, как ще се управлява?
Прикачен файл
Intiel-schematics.jpg (49.68 KиБ) Видяна 1326 пъти
Последна промяна от alx359 на пон мар 16, 2015 1:06 pm, променено общо 1 път.