Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
Хмм , знам че стойката за бормашината не е много хубава, и че иска доработка, но я взех. Ще я видя по обстойно , но все пак като не ми хареса мога да я върна! :) :?
profesionalist_wood - майстор
Обявявам го за ерес да се закупува тази колонна бормашина,не е за интезивни натоварвания,тя е за моделизъм
monster18 - специалист
Мисля че повечето коментари за бормашината са положителни и с това мисля че се изчерпа въпроса за нея ,като се има в предвид че бая бройки изкупихме .Няма смисъл да се нищи още повече, то човек ако търси кусури все ще намери .За мен лично пак казвам е доста добра машинка за тези пари. .
silent - майстор
абе стойката за тези пари ме изкушава и мен.... но пък без доработка за чеп не става и това ме спира ......ако я бяха намалили както се бяха залежали щях да отнеса една...иначе баща ми има една от времето на соца ..мисля че е гедерейска...с масивна отливка масивна колона с гребен за подаване регулиране по височина нониус на подаването ограничител абе хубава работа ..но пусто не съм срещал да се продава такава по продавалници и базари....инак оглеждам за такава редовно...
daniel.trifonov - специалист
Здравейте, някой може ли да каже колко килограма тежи?
Предполагам, че в книжката трябва да пише.
Двоумя се между тази и един Айнхел за малко повече пари...
Тази има по-добър двигател, а дригата има лята основа и маса :?
markov_75 - специалист
daniel.trifonov написа:
Здравейте, някой може ли да каже колко килограма тежи?
Предполагам, че в книжката трябва да пише.
Двоумя се между тази и един Айнхел за малко повече пари...
Тази има по-добър двигател, а дригата има лята основа и маса :?
15 кг тежи,и стои много стабилно на масата
nikolaizl - напреднал
Ето един измамник е решил да забогатява бързо http://olx.bg/nastolna-bormashina-parks ... -i72608224 . Аз се ядосвах че са заредили малко бройки и не можах да си взема , а то какво било този градски измамник ги е изкупил всичките. :axe: :x
profesionalist_wood - майстор
Да го изгорим на кладата. Анатема! Това е оня самоковския шебек.
nikolaizl - напреднал
В обявата пише , че е от Пловдив.
Chefo77 - майстор
Преместил се е в Пловдив, за да не го разкриете ... :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: