Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
silent написа:
вероятно ако бях казал че са метални щеше да е слабо изказване...
не знам от каква пластамаса са колелата..
РА6 тръба ф над 230 мм /утре мога да измеря/ се използва на автокран за втулка около която се върти крана. каков остава за някакви пикливи ремъчни колела. На мотофрези Тракяи и Болгар притискащите ролки са от полиамид / натискат ремъците.
Алуминиевите шайби се износват от ремъците - пр. ВАГ групата винаги на дърта кола трапеца на шайбата е износен и се отива на друг размер ремък /по-малък/
profesionalist_wood - майстор
....що ли ми се чини че ще ги пусне на прИмоция на циганския пазар пред болницата.....ще му се зарадват тъмнозелените.....
ESPACE - майстор
kr1100 написа:
На мотофрези Тракяи и Болгар притискащите ролки са от полиамид / натискат ремъците.
Навремето една такава "яка" полиамидна ролка се беше поразтопила, по спомен от не добра настройка на ремъците. Сменихме я с текстолитова и дотам с проблемите.
silent - майстор
kr1100 написа:
silent написа:
вероятно ако бях казал че са метални щеше да е слабо изказване...
не знам от каква пластамаса са колелата..
РА6 тръба ф над 230 мм /утре мога да измеря/ се използва на автокран за втулка около която се върти крана. каков остава за някакви пикливи ремъчни колела. На мотофрези Тракяи и Болгар притискащите ролки са от полиамид / натискат ремъците.
Алуминиевите шайби се износват от ремъците - пр. ВАГ групата винаги на дърта кола трапеца на шайбата е износен и се отива на друг размер ремък /по-малък/
Ай стига глупости...как ваг не са се сетили да сложат платмасови шайби ...
Казах ти радвай се на машинката но не ме убеждавай колко е хубава.... за себе си имам мнение и няма да го променя...
Колегите питаха какви са шайбите написах го...какво искаш повече да ти кажа...
Пфу аман от тази българска черта все да не се мине ..пък кат си купи нещо е мнго яко и задължително на далавера...
EDI - майстор
Стига сте се джанкали, за тези пари машинката си е добра, не може да се търсят по-добри показатели и материали.За толкоз толкова.При нормална експлоатация ще върши това, за което е предназначена.Другите китайци да не са по-добре и на такива цени - ЕЙНХЕЛ със същите показатели и по-слаб мотор е 240 лева.
Tiger221 - специалист
Първо Машината е на цената на дрелка със стойка и със сигурност бих си взел тази машина,ако трябваше да избирам отколкото дрелка със стойка. Да не говорим, че истинска бормашина 2-ра ръка струва 5 пъти повече. Машинката не съм я купил ,но според мен си е на далавера и ако имах нужда бих си я взел. Шайбите са последното нещо,което ще се счупи. Не мога да разбера,като искате качество си има други теми Макита,Метабо и др. Тук се коментира нискобюджетна техника.

Не искам да се заяждам с колегата Sillent ,но ВАГ не са мерило за инженерни решения, а дори обратното.
А това ти изказване,противоречи на това: "Пфу аман от тази българска черта все да не се мине ..пък кат си купи нещо е мнго яко и задължително на далавера..."
silent - майстор
За последен път казвам имам си мнение за тази машина ...за мен е ЧИКИЯ...може да е хубава чикия но това не променя характеристиките на машината...на който му върши работа подобна чикия ударил е джакпота...който я е взел с идеята че взел голям нож...прецакал се е....аз бих я взел ако ми трябваше чикийка но на мен не ми върши работа тази машина затова не съм я взел на мен ми трябва нож....и никъде не съм казал че не струва че е лоша и т.н....който не вярва да се върне назад и да прочете... написах мнение за това какво видях ...и понеже колегите се интересуваха какви са шайбите отбелязах че са пластмасови без да коментирам повече....и се почна една видите ли каква била пластмасата..ваг какви шайби слагали...и т.н...на кого е нужно това не знам...след като вие си харесвате машинките какво значение има кой какво мисли за тях....ако съм искал да съм я купил...
vlax - майстор
Някой ползувал ли е досега режещите и ветрилообразни дискове на PARKSIDE,които ги пускат в четвъртък 19 март?
Стават ли или са боклук?
silent - майстор
някой колега някъде назад беше писал че режещите не струват...
dadko - майстор
А какво мислите за лазерната рулетка ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: