Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Използвам управлението на горелката - отсича добре. За помпата за бойлера може да си избирате хистерезиса в минус. А при управлението Натурела, което присадих на една друга горелка може да се избира хистерезис и на помпата за отоплителния кръг.
filmatoplo - майстор
Дано да монтират някой ден в грейко платката V3M-1, да си регуриркам на воля.
n.ganev - майстор
Ми тя платката като платка същата ама програмкатааа [-X .
filmatoplo - майстор
И така да е :), на горелката има ли вече БГ меню.
n.ganev - майстор
Няма Ва брааат :? . От Грейко са БЕСНИ :stock1:
filmatoplo - майстор
:) Гледай сега кориоз -сменям платка Грейко с такава на Натурела. :wink:
alex_serviz - специалист
filmatoplo написа:
:) Гледай сега кориоз -сменям платка Грейко с такава на Натурела. :wink:
Имай в предвид, че на съответната платка трябва да има фърмуер ( софтуер ), специализиран за Грейко! За това и няколко пъти аз предупреждавам, да не се сменя фърмуера на горелката.
Фактически проблема не е в самата платка! В случая Натурела трябва да променят фърмуера ( софтуера ) на горелката, след като от Грейко им подадат заявка. Дали е подадена и ако да, кога това ще се изпълни от Натурела - Божа работа!
След проведен разговор в началото на годината с конструктора на горелката разбрах, че към онзи момент нямат необходимост от нов фърмуер ( софтуер ).
filmatoplo - майстор
По принцип Натурелското управление което купуваме насипно ми се вижда с повече функции от настоящите платки в горелката.
LazarGanev - "Велик майстор"
Не е само софтуерна разликата, има разлика и в някои елементи - например оно прословуто съпротивление, дето правеше проблем. Например оптодвойката няма къде да я свържеш
n.ganev - майстор
Ммммммдаа. Оптодвойката си е тарикатлък на Грейко и върши добра работа.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: