Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
petromaniq - специалист
А сега по принцип с какво хващаш?
iavor - специалист
Без никакви джаджи. Само активирах картата.
petromaniq - специалист
Каква е тази карта бе човек? SIM карта ли е PCI карта лие, USB модем ли, марка, модел.
iavor - специалист
Може би аз не съм се изразил правилно.По-скоро е ваучер ,купува се от селския магазин за 15лв на месец. Трие се кода,вкарва се на сайта им и почват ядовете.
petromaniq - специалист
Отивай на вивата. Не че ги обичам, ама само така ще ти спрат ядовете. 15 лв за съмниителен нет не е работа. Антени, външни АП-та, пак торба пари и не е сигурно.
iavor - специалист
Благодаря petromaniq ! Натам отиват нещата колкото и да не ми се иска.
petromaniq - специалист
Аз съм на мобилен(бисквитка :-D ) е, малко ми е 1 GB лимит на max скорост после едвам влизам във форумите с лъжливите им 64К - разбирай 8 килобайта/с лъъжат, лъжат и все прави излизат. Ползвам и малко - не краден, но не и явен от някакви съседи... може би на 300м от мен, но не е кодиран. Не разполагам с излишни пари - иначе като СМЕЛЧАГА бих хукнал да плащам сметките на джигитите в Б-я. Бих ти дал насоки да ХВАНЕШ дявола във въздуха, но за мен най-лекия вариант е тези 15лв да ги даваш на вивата(БТК)... по комунистически са си яки :-D - прекарай си кабел, а не ВАЙ-ВАЙ :lol:
iavor - специалист
Някога и аз бях с ADSL на БТК и бях доволен. В това село тел.централа е стара и не ставало или поне така ми казаха от Виваком. На предишните им плащахме по 30лв на месец и пак ни резнаха. Въпрос на време е да отрежат и останалите и да се махнат. Като се махнах от София преди 7 г.,кмета тук казваше,че ще има не една а две кабеларки...е още теглят кабелите някъде :) Загубена история,но защо ли не се учудвам.
Поздрави !
drobsa - специалист
Здравейте, от доста време не бях поглеждал темата за моя проблем , но виждам че че тя се развивва с коментари в различна насока.
Въпреки това държа да кажа че опитах какво ли не но проблема си остава все същия. Мисля да закупя нов рутер но все още се колебая дали ако го направя той няма да прави абсолютно същия проблем. Проблема все още не е решен!!!!
kalpev - специалист
Преди да го смениш, дай му reset да изчисти всичко и го настрой наново.
WAN на динамичен, там ти влиза кабела на провайдъра, LAN по подразбиране, само на SSID си сложи името на мрежата "drobsa" и паролата отдолу, и нищо друго не пипай. За страна дай Бразилия, Боливия, ако ще България, само не USA. Може да си поиграеш да смениш и канала от 6-ти нагоре, ако е нужно.

Тема "Проблем с безжична мрежа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: