Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
[quote="dadko"][
Ако се навият тия от Lidl да транспортират от София до Варна, щом там са свършили... но- не ми се вярва.
quote]
Пращат - играл съм го номера с телефона им. Питат те в кой магазин ти е удобно и преди пристигането на стоката ти звънят да отидеш еди си къде..
lov - майстор
Да дам отчет.
Вдигнах края на маркуча някъде към 5 метра и нещо си. Толкова ми беше колеца. След пускането на помпата има 10 секунди се мъчи докато преодолее височината и след това потече. Понеже няма как да оценя дебита ама приблизително 10 мм в диаметър свободно падаща вода.. Така че реално за повече от 2-2.5м денивилация не става.

Пробвайте може и да стане защото явно аз съм бил доста убедителен в цялата дандания за колонната бормашина и днеска ми се обадиха и извиниха за неприятностите и отношението като клиент и до няколко дена щели да ми я доставят от София. Ма докато не видя не вярвам.
stan73 - майстор
Моята помпа е подобна, но Айнхел.
Успява да качи до 7.4 м. (но ми се струва, че с намален поне наполовина дебит). Все пак успява да изпомпи 2 кубика за 40 мин, така, че ни върши работа.
Ето я:
http://el-mashini.bg/product/1264/potop ... nhell.html

Според мен, по-голямата лидълска помпа даже трябва да се справя по-добре.

А, и още нещо готино: практически е безшумна. Преди имахме една докарана от Русия с марка Поток, с колекторен двигател и една странна затворена турбина вътре - дебитът и беше много по-голям, но беше много по-шумна и понякога турбинката и се запушваше с песъчинки, а и четките и се износиха няколко пъти та се налагаше да я ремонтирам от време на време. После купих една от прословутата ихалианска марка Педроло. Тя съвсем за нищо не ставаше. Тази айнхелската работи най-безпроблемно от тези които съм имал.
Фитилчо - майстор
Благодаря !

Аз съм от София , обадих се и ми казаха къде има. Ще отида да си взема днес вечерта :razz:
daniel.zhelyazkov - напреднал
Здравейте,

Интересувам се от мнението ви за шлайфа и режещите дискове, които пускат утре...

Благодаря!
stan73 - майстор
Днес, преди 2 часа имаше 2 броя помпи (от големите - 1100вата) във варненският Лидл Младост/Възраждане. (ако на някои още му трябва)
resistbody - майстор
daniel.zhelyazkov написа:
Здравейте,

Интересувам се от мнението ви за шлайфа и режещите дискове, които пускат утре...

Благодаря!
Шлайфа е супер поне първата версия, някъде напред има сравнение на двете версии, дисковете ако са като тези в комплекта с шлайфа, за нищо няма да стават, мисля по нагоре има коментар за тях, че не ги бива....
themask - специалист
resistbody написа:
Здравейте,

Благодаря!
Шлайфа е супер поне първата версия, някъде напред има сравнение на двете версии, дисковете ако са като тези в комплекта с шлайфа, за нищо няма да стават, мисля по нагоре има коментар за тях, че не ги бива....
Утрешната коя версия е? :roll:
stan73 - майстор
Вероятно втората - с втулка. Първата вероятно вече няма да я има. Но пак са си много добри за парите си, а и пусковият бутон на втората версия е по-удобен. (има и избор: прекрасен ДиУолт лишен от недостатъци - освен цената: 300 лева ;) )
anabolicbeast - специалист
themask написа:
resistbody написа:
Здравейте,

Благодаря!
Утрешната коя версия е? :roll:
Според картинката утре ще е старата версия А1! В Германия я пускаха скоро сякаш, а и в Лидъл сървиз скоро излезе пак инструкция за старата. Така че 99% ще е старата и по-добра според мен версия.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: