• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
Баща ти пали печката с тях,щото вече има интернет и не му е до списания от миналия век!Нали? :)
bulhomes2 - майстор
Те и за печката не стават много. Издател съм и на година ми хартисват по 5-6 кашончета книжки, ама не стават за палене на печка. Пробвал съм ги и да горят при вече разпалена печка и като дърво както са вързани в пакет, и по отделно - повече пепел отколкото полза. Вероятно би станало ако лятото се намокрят и после изсъхнат (да "цъфнат"), ама няма кой да се разправя...
Chefo77 - майстор
Andri01 написа:
Баща ти пали печката с тях,щото вече има интернет и не му е до списания от миналия век!Нали? :)
Виж как знаеш. :wink:
Баща ми с интернета е наясно долу-горе колкото на баба ми И е ясна квантовата физика. :lol:
Но е вярно, че повече се стапят, отколкото да горят, но той е упорит и има много :)
nv952 - майстор
АйдИ и аз да се разпиша :wink:
Днеска помагах на дядо да си изчисти мазето щот има много железа от камиона на вуйчо...та взехме стотачка и половина :-D
Имаше и малко хАлуминий и го взимат по 1.30лв кг.

Изрових тия неща.
Двигател 220/380V,50 Hz,930 оборота/мин. 15кг. IP 44 :lol: 0.75kW(750W)....(мисля че) Работи без кондензатор
Двигател 220V,50 Hz 2750 оборота/мин , кондензатор 3.5 uF
Нещо като допълнителен фар 2бр
Ключ (незнайно за мен какъв)
И още един ключ шау-бау

Не съм сигурен дали двигателите бачкат,но ако проявете желани (и подскажете как да проверя) ще ги тествам!

На двигателите още не съм им намерил приложение, но мисля че няма и да им намеря,тъй че ..Заповядайте на прИмоцията :roll:
:)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
bulhomes2 - майстор
Пу за мен немския матор а такаааа. Чудех се с какъв мотор да си електрифицирам движението на плота на щрайхмуса и това мисля ще стане... Ако не е много нахално мисля, че и незнайния ключ ще свърши идеална работа за това. Но ако някой колега му трябва го отстъпвам.
Последна промяна от bulhomes2 на ср мар 18, 2015 6:24 pm, променено общо 1 път.
nv952 - майстор
nv952 написа:
bulhomes2 написа:
Пу за мен немския матор а такаааа. Чудех се с какъв мотор да си електрифицирам движението на плота на щрайхмуса и това мисля ще стане...
Сори че ще те разочаровам ама автора на темата беше първи :-D Ако се откаже ..ти си
пп Честито на profesionalist_wood ..оказа се много бърз-писа ми 3 мин след като пуснах поста:-D.
Утре всичко пътува към него!
kuger - майстор
Фарите, ако някой не ме е изпредил, :-D ги заплювам.
resistbody - майстор
Аз подарявам котлони свалени от готварска печка, състояние неизвестно, до последно работеха. 4 бр различни размери единия е с термостат но не знам дали работи. Джилязото отиде на белканто а тея само ми пречат и никога няма да ги използвам.
Ако има мераклии за снимки ще чакат :partyman:
И един кондензатор от микровълнова имам останал, в третото мнение на темата има снимка.. :partyman:
nv952 - майстор
kuger написа:
Ами разберете се с колегата profesionalist_wood ако реши да ти ги отстъпи.
kuger - майстор
nv952 написа:
kuger написа:
Ами разберете се с колегата profesionalist_wood ако реши да ти ги отстъпи.
Ако той ги е заявил по-рано, аз нямам право на тях, жалко.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: