Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
Някой по-напред в темата беше писал че на стария загрява главата(говорим за модела А 1).Но нямам преки впечатления защото имам B 2 -той въобще не загрява-от него поне за сега нямам оплаквания и съм доволен.И в заключение който и от двата модела да е си заслужава парите-така че не се чудете...Аз чакам да пуснат и големия-230 мм. миналата година го изпуснах.
bobko - специалист
Някой има ли поглед над мултифункционалния детектора за метал,кабели и т.н?Струва ли си 20-те лева или не става?
themask - специалист
vasko9999 написа:
Някой по-напред в темата беше писал че на стария загрява главата(говорим за модела А 1).Но нямам преки впечатления защото имам B 2 -той въобще не загрява-от него поне за сега нямам оплаквания и съм доволен.И в заключение който и от двата модела да е си заслужава парите-така че не се чудете...Аз чакам да пуснат и големия-230 мм. миналата година го изпуснах.
Да не се наложи да го оставям да почива след всяко развъртане на диска?
stan73 - майстор
Аз имах и двата ъглошлайфа. Нямаше особена разлика в загряването, но определено по-новият модел (произв. на Гризли) е с по-удобен и голям пусков бутон. Върнах по-новият модел, защото един от лагерите му е втулка. Старият обаче е изцяло съчмено, иглен. По назад в темата бях написал нещо като мини ревю и бях качил снимки на разглобените глави. Може да потърсите...
LazarGanev - "Велик майстор"
bobko написа:
Някой има ли поглед над мултифункционалния детектора за метал,кабели и т.н?Струва ли си 20-те лева или не става?
Никой детектор не струва 20лв. Ако го взимаш за детска играчка си струва парите :wink:
pachosz - специалист
Ще го купя аз тия дни детектора да го пробвам и ще пиша. Ако го има все още разбира се.
kozl - майстор
По добре прибави още 20 и си вземи един кабело и металотърсач от Конрад/Щайнбергер. Поне върши нещо полезно.
bulhomes2 - майстор
Или ако държиш на лидълския - да ти дам моя за 20 - лв, а аз ще си взема от конрад...
daniel.zhelyazkov - напреднал
Закупих си ъглошлайфа. При нас във Варна (Лидл на Владислав) имаше моделите A1 и В2.
Аз си взех В2. Малко по-удобен ми се стори.

Взех и режещите дискове. Уйкенда ще ги тествам и ще кажа мнение. Ако не ми харесaт - обратно в магазина :tonqe: .

За колегите от Варна да споделя, че имаше доста бройки от шлайфовете и стойките за тях.
Също така имаше и уред за заточване на свредла. Ако някой има впечатление, нека да го сподели.
vasko9999 - специалист
Някой да е забелязал каква дебелина са режещите дискове ?И ако някой е взел стойката за ъглошлайф да сподели мнение.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: