Нека намерим най-тънките цени.
menka - напреднал
Тия свредла с кобалтово покритие дали важат?
pachosz - специалист
kozl написа:
По добре прибави още 20 и си вземи един кабело и металотърсач от Конрад/Щайнбергер. Поне върши нещо полезно.
Днес го купих и пробвах. Една идея повече ми харесва от предишния ми, който струваше около 60 лв.
Кабелите в стената ако не са много на дълбоко си ги намира. Арматурите ги хваща доста отдалече. На положение МЕТАЛ намира и кабели на около 4-5 см в мазилката без проблем. Все пак на тия уреди не може да се разчита на 100% :wink:
Иначе живея съвсем близо до Конрад и честичко купувам играчки от там, но и там не всичко е вършещо работа. И там си има немалко боклуци.
themask - специалист
Взех един шлайф. Имаше само А1. Прибрах се, боднах го в тока - дори не завъртя... Е*ем ти късмета :x
Iliev Labs - специалист
При Драгозов японски хитачита почват от 89 лв.
ralev - специалист
Някой пробва ли свредлата с кобалтово покритие, дали стават?
nikolson - майстор
ralev написа:
С кобалтово покритие е като с титаниево покритие, до първото заточване. Аз съм скептичен към това. Купих от продавалника кобалтови от продавача от Русе. Избирам само размери, които се ползват. Някои от тези комплекти са безполезни.
quietmadness - специалист
Някой с коментар за уреда за заточване на свредла.
Всеки път се чудя дали да си взема. Трябва ми за малки свредла.
Големите се точат на ръка, ама малките не е работа.
gogyto - специалист
Вчера и аз купих един мултифункционален детектор, като за парите си е ок.
Пробвах го в апартамента - доволно :)
EDI - майстор
ralev написа:
По-добре си купи кобалтови свредла, с кобалтово покритие всички видове свредла са умряла работа.У нас най-често продават с 5% кобалт.По-добре с титаниево покритие, ама единици са производителите, които правят свестни свредла с покритие от титаниев нитрид.У нас си е тото да уцелиш нещо свястно в тази насока.
sstefanov - майстор
Аз съм доволен от свредлата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: