• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Kaто се отвори въпрос за нивелири, Stabila имаха една любителска серия Euro Niveau, 80 сантиметрови, бяха по 11 евро и нямаха грешка, що падане и блъскане е видял. Но сега се ровнах и гледам под 17 евра, никъде не виждам. А Сола отдавана ги отписах, имам два от AV серията и ги ползван само за вертикала.
gamencerista - специалист
Гледам на Вл. Вазов сложили реклама пак до -70% ама не съм ходил. Има ли нещо ?
dadko - майстор
От вчера Баумакс се казва Хоуммакс (HomeMax)
Ето актуална брошура
Гледам за гранитогреса- клас на противохлъзгане R9.
Потърсих из интернет какво ще да рече този клас- не можах да намеря. Излизат ми само брошурки на Баумакс.
Може и те да са си го измислили този стандарт...
gogyto - специалист
И аз днес ходих в нашия "HomeMax", имат още стока за до изчистване от стария собственик, но видях и много нова такава с по нормални цени.А дано...
themask - специалист
dadko написа:
От вчера Баумакс се казва Хоуммакс (HomeMax)
Ето актуална брошура
Гледам за гранитогреса- клас на противохлъзгане R9.
Потърсих из интернет какво ще да рече този клас- не можах да намеря. Излизат ми само брошурки на Баумакс.
Може и те да са си го измислили този стандарт...
http://www.floorslip.co.uk/floor-slip-ratings.html

С няколко думи - няма по-зле от R9 :)
lov - майстор
И тия ще фалират без време. Вчера ходих да гледам плочки пълна измама че има разпродажби или някакви намаления. Дори точно обратното цените са качени. Имам база за сравнение защото това което ме интересува си го снимам с телефоня барабар с цената.
themask - специалист
lov написа:
И тия ще фалират без време. Вчера ходих да гледам плочки пълна измама че има разпродажби или някакви намаления. Дори точно обратното цените са качени. Имам база за сравнение защото това което ме интересува си го снимам с телефоня барабар с цената.
Ми да фалират.. те тук всички идват с идеята да ловят маймуни с трици. Е, колкото и маймуни да има, явно не са достатъчно за стабилен бизнес :finga:
dragozow - майстор
Аз ходих миналата седмица за едни подпрозоречни дъски...понеже да ми близо, но почти никога не намирам каквото търся. Не бях ходил от година по тази причина, сега няма да отида още две. Естествено нямаше каквото търся, правеха някакви промени при плоскостите и вратите, бутаха някакви рафтове. Понеже ми е професионално изкривяване погледнах някои неща които продаваме и ние, но не ме впечатлиха с нищо. Само евтинийка продават и то на високи цени. Имаха цялата гама водоструйки Karcher с пластмасови помпи. Клиенти нямаше с изключение на няколко заблудени като мен. В железарията във Враждебна е доста по-добре заредено и рядко няма нещо като търся. С две думи като гледам новите собственици май ще правят същото като Baumax, но това със сигурност не беше добър модел.
gamencerista - специалист
Цените им са завишени инфо от първа ръка :yawinkle:

А пък това с бг стоките е кофти защото са почнали да извиват ръцете на производителите за безумно ниски доставни цена за да могат да продават примерно торба теракол 30 ст по-евтино [-X
themask - специалист
Не виждам бизнес логика в това да купуваш фалирала верига, след което да правиш абсолютно същата глупост - явно по някаква причина очакват друга развръзка...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Баумакс фалир - има доста оферти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: