• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
Някой може и да ми покаже на снимка пелети от супер чиста дървесина , без кора -че до сега честно не съм виждал , блазе на тези които са ползвали такива .
В момента съм на пелети без грам дървесина в тях и съм много доволен. Мисля следващия сезон да съм изцяло на тях :wink:
filmatoplo - майстор
:-D Без грам дървесина , това да не е салам че да стане без месо , това е пелет- как ще стане без дървесина ,шега ,слънчогледови ли визираш .
Да, с такива съм - 2 тона за 2 месеца, общо 300лв :)
n.ganev - майстор
Ми той Бат'Lazar отдовно писа че при него е Жътва тази зима :yawinkle: .
Устройва ме напълно - чистене на пепелника 2 пъти седмично
n.ganev - майстор
Ба'Маа му - :? Продавам БОШа и познай :yawinkle: .
Фитилчо - майстор
LazarGanev написа:
Да, с такива съм - 2 тона за 2 месеца, общо 300лв :)
Това с Грейко комплекта ли :)

Това много ме спира да си купя пелетна горелка и си карам на кюмЮр и дърва :)
Тука и нас, както винаги и всичко си е руска рулетка какво ще си купиш, щото повечето производители на пелети са някакви гаражни майстери :lol:
Идеята на пелетите нали е да не се разправяш, а то, пак си се сразправяш, ставаш си своебразно опитно зайче и освен това утре като се вдигне суровината и пелетите пак си зависим :x
Няма лошо, трябва да има котли на всякакви горива, ако всички изведнъж си сменят горивото ще настане криза, производители, вносители, инсталатори, сервизи ще са неподготвени. :wink:
damyaniq - специалист
Пелети само от фирма"Tron"Дунавци 100% дървесни пелети! :-D
Christo - майстор
n.ganev написа:
+1 :) Ама Вие в троян си имате хубави пелети. Christo, в Троян1 или в Троян2 си бил оператор?
В Троян1... Как ме разконспирира? :? В Троян има много производители, повечето съм ги тествал. Качествените не са чак толкова много :lol:

Лазаре, дай малко повече инфо за слънчогледовите пелети, ако е възможно. От къде, как горят и т.н.?
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: