Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Абе не са лоши, но може и по- функционални, за по- малко пари да се вземат. Аз какви ядове с Волфкрафт Ф 40 за 16 евро съм брал, да не допусне човек, че за тая цена може да купи такава недомислица.
profesionalist_wood - майстор
Айде бе,чак и целия асортимент на волфкрафт ли е зле? Аз имах лош късмет с приставките на Волфкрафт- триончета и велкрошкурки за мултишлайф и дадоха фира за 1 минута и 60 секунди... и изгорях с...не ми се говори още ме е яд :evil:
mitko64 - майстор
Оставили болта който стяга центриращото свредло дълъг- колкото и да го стягаш, зегершайбата не осигурява натиск срещу саморазвиване. Разпадна ми се 5-6 пъти боркороната, докато се усетих да изпиля 1мм болта.
mitko64 - майстор
Оставили болта който стяга центриращото свредло дълъг- колкото и да го стягаш, зегершайбата не осигурява натиск срещу саморазвиване. Разпадна ми се 5-6 пъти боркороната, докато се усетих да изпиля 1мм болта. Извинявам се за двойния пост. А пробвах техно ножче за метал, мултикътърско, да режа алумин, гола вода- с нищо не е по- добро от лидълските- явно ще се ръся за бошовски. Иначе свредлата за зстъкло, не са им лоши.
dadko - майстор
prascho написа:
Днес забравих да мина през лидъл. Дали някъде в София има кошчето за боклук и стелките за стъпала?
Еми- те ги пускат вдругиден. Стелките за стъпала са от четвъртък, не от понеделник.
Последна промяна от dadko на вт мар 24, 2015 4:22 pm, променено общо 1 път.
brum - майстор
Кошчето май го мернах тази сутрин до Практикер на края на Цариградско Шосе. Ходих да видя дали там няма да има пасатора, че в Студентски Град в понеделник вечерта го нямаше вече и се оказа, че си има 10тина броя. И между тях мярнах разни работи, дето не ги бях видял в Студентски Град - хромираната четка за тоалетна и кошчето май бяха там.
klomo - специалист
Какво ви е мнението за ножовете?
griffin - майстор
Купувал съм преди 2-3 години единични бройки обаче от там, тогава нямаше комплекти. Моите поне са супер като стомана много дълго време ножа успява да запази заточката. Позната си взе комплекта и казаше че е доволна, но аз не съм пробвал ножовете и не мога да потвърдя за стоманата.
mitko64 - майстор
Ножовете на Ернесто се оказаха много добри, поне тези който бяха поотделно. За комплекта не знам. Сага ми се обадиха, че излязла новата брошура на хартиен носител. В четвъртък разбрах за рендето :supz:, а в събота- верт 10,8 V щели да пускат. Някой не може ли да я изрови(брошурата), че съм на някакъв дървен м-телски интернет! :prayer:
DundyTheCroc - майстор
Ножовете ги взех, добре наточени фабрично, само ги загладих с точилото в комплекта, което явно е от добра стомана и върши работа. Рязах мек хляб и зеленчуци, както казваше дядото имат голям ряз. На този етап съм доволен, да видим след колко време ще се захабят, ама за тази цена са идеални.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: