Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
200ml за минута, т.е. литър за 5 минути работа.
Сметни си колко ще я чакаш.
juvesan - специалист
nanobanano написа:
А какво мислите за помпата за източване на масло,че нямам пробка на двигателя и ще ми трябва?Има ли и по-добри оферти на такива помпи?
:? offtopik; Каква е тази кола ?! :shock:
nanobanano - специалист
Смарт :)
dadko - майстор
juvesan написа:
nanobanano написа:
А какво мислите за помпата за източване на масло,че нямам пробка на двигателя и ще ми трябва?Има ли и по-добри оферти на такива помпи?
:? offtopik; Каква е тази кола ?! :shock:
Може би не може да се развие пробката...
Иначе и на мен ми е интересно що за автомобил ще е този.
За мен е неоправдано купуването на такава помпа, щото разполагам с гараж с канал. И всичките ми колеги си сменят маслото у нас. Лошо ги научих...
и все пак...скъпа ми се струва тая помпа за масло.
nanobanano - специалист
Колата е смартче и двигателя побира 2.5 литра и за петнайсетина минути ще го източи.Така или иначе трябва да е с помпа нямат пробки смартовете.
Tiger221 - специалист
nanobanano написа:
По добри оферти едва ли има за тази цена. Аз ще я ползвам основно за дизел,но ще я мъча и с масло,ако върши работа. 200мл/мин си е доста относително,предполагам,че вискозитетът на маслото,ще оказва влияние. Като цяло времето не ме притеснява,а това дали ще може да изсмуче всичко. По напред колега,сподели ,че се справя добре.Като я взема и пробвам,ще споделя.
kr1100 - майстор
profesionalist_wood написа:
Правена е с една идея да е по лека и мобилна. Иначе алуминия не е евтин.
Да не говорим пък как се развива корозирал крепеж / болтове от алуминиев детайл след време :wallbash:
themask - специалист
dadko написа:
Не е за пренебрегване и факта, че корпуса е от алуминиева отливка и затова тази помпа е около два пъти по- лека от "Вида"-та, въпреки, че е два пъти по- мощна.
Като я включа и тествам- ще напиша отзиви.
В брошурата пише, че е от стомана...
Това чудо става ли за капково напояване, като смуче от резервоар да кажем?
juvesan - специалист
kr1100 написа:
profesionalist_wood написа:
Правена е с една идея да е по лека и мобилна. Иначе алуминия не е евтин.
Да не говорим пък как се развива корозирал крепеж / болтове от алуминиев детайл след време :wallbash:
Помпата я оглеждах и аз. Честно казано изглежда сравнително добра, а за парите си - много добра. Продължавам да се чудя от какво е импелера.... А за развиване на болтове ... онзи ден един клиент се запъна, че искал да му сложим българска помпа - някаква нова, но от бивш/настоящ държавен завод ... е как бе хора не помръднахте и на крачка последните 25 години! 3 дена ходя за разни настройки и всеки път намирам помпата да църцори от лоената ( да, точно така) набивка ... обирам малко на другия ден пак ...накрая викам - "а бе къв е тоА боклук - на 3 дена цвърчи като чешма? Па той ми вика : " аа ти ли си бил ,аз питах в завода и специалист ми каза че трябва да си тече повечко, че иначе ще прегори набивката.. " Идеята е - нека изкара там N години безгрижно, пък болтове все ще ги накраме да вървят... с оксижена :snakeman: ако излезнат "витките" ще има и допълнително ... :rock:
като смуче от резервоар да кажем?
Че тя си е градинска помпа, даже се води и самозасмукваща....
themask - специалист
Не съм наясно с видовете помпи - коя какво може, от какво трябва да се пази и т.н. Затова питам за капковото - тоест при намален дебит на изхода дали няма да се товари.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: