Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами супер си, аз изгорих 2 тона по 150лв за 2 месеца и това лято и аз смятам да заредя поне 6 тона и да дам своя принос в обезлесяването на нашите земи :) . Само не знам дали няма ме намерят мишоците, но котелното е с външен вход, пък и кръста трябва всеки да си го носи :cool: . Надявам се и Маша да помага, за какво я храним :wink:
filmatoplo - майстор
:) Остави паничка с малко пелети пред вратата за тест , ще пробват и ще се откажат :? :-D .
А, като рекламните мацета, дето предлагат нарязано мезе с клечка в супермаркетите ли :-D ? "Ако Ви харесва - заповядайте, там е щанда :wink: "
filmatoplo - майстор
Запрашаването на оптодвойката как го оправяте със слънчогледовите пелети , или ние тук ползваме по прашни ,сега ще правя отвор на един шнек с поставяне на мрежичка -да отсява прахоляка преди да падне в горелката ,дано сработи -и да прекратим Пелети джам .
Моите пелети са много ронливи и имат много прах, но не е имало проблеми, не ми се е изписвала грешка от замърсяване. Да не е от оная фалшива пардида платки със сгрешено съпротивление?
filmatoplo - майстор
Ами много често го прави ,горелката е на брат ми -късмет :) , лошото е че не е проверено -дали го прави с друга платка :? .
Ами добре, че е на брат ти, а не на някой ловец, че можеше да бъдеш отстрелян без да си виновен :-D . Трябва да замериш "онова" съпротивление - в моя случай беше 50 Ома вместо 300 и датчиците стават много чувствителни
alex_serviz - специалист
LazarGanev написа:
... Трябва да замериш "онова" съпротивление - в моя случай беше 50 Ома вместо 300 и датчиците стават много чувствителни
Понеже нямам "официална" информация: кажете за кое точно съпротивление става въпрос? И колко Ома би трябвало да бъде?
n.ganev - майстор
Ей, големи диванета сте Баси :? . За малко да ме нема и кодоша - готов :lol: .
alex_serviz написа:
Тебе трябва само трайно да те приобщиме към поклонниците на слънчогледови пелети. ( Според мен с Грейко си е грехота да ползваш дървесни пелети. )
То натам клонят нещата ама знаеш - търся къде да складирам баковете. Не че нямам познати с големи халета ама не искам да им заемам производствените и складови помещения - единия ще започне да коси и събира сено, другия ще се задръсти с материал за леярната, третия ще реши да се разширява и свободното пространство ще се заеме със строителни истории и т.н. Абе идилия.
filmatoplo написа:
:) Остави паничка с малко пелети пред вратата за тест , ще пробват и ще се откажат :? :-D .
Прав си. Моите пелети ги съхранявам подедин сайвант и първата година имах разкъсани две три чувалчета да пробват и до там. Уууу ама бяха дървесни - със слънчогледа незнам :? .
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
Запрашаването на оптодвойката как го оправяте със слънчогледовите пелети
Ще ти кажа ама на ушенце :yawinkle:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: