• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 47
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Ами със здраве да го ползваш и дано да не ти носи главоболия :-D
cvetomir_77 - специалист
Ето това може моето Индийско ренде след малко подобрения. Определено обаче ще му трябват още подобрения.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
crez - майстор
bagera1 написа:
Не ми е спешно разбира се, иначе щеше да е ново. Даже и снимки ако може да има ще е супер. Мерси за съветите, големци сте :partyman:
Извинявай, така и не можах да го намеря, или съм го дал на някой и не ми го е върнал, или съм го затурил някъде. Помоли колегата cvetomir_77 до ти снима частите на новото си ренде. Начини на притискане е същият.
bagera1 - специалист
Нищо де, предполагам ще е подобно на kendal,гледам и неговото е почти същото, тази седмица няма да мога да отделя време но предполагам другата ще мога.
kendal - специалист
И аз мисля че е като моето , това е друго виж

Прикачен файл

Снимка0368.jpg
cvetomir_77 - специалист
Изображение
http://olx.bg/rende-i64571048
Това като гледам не струва повече от моето, пък му искат 80 лв
bimbaeco - майстор
По-дългите рендета винаги са по-скъпи, не че това си струва парите, де. Ако не се лъжа сега дори му е намалена цената - преди май му искаха 100 лева. :shock:
ZEDYCUS - майстор
Същото, руско е, на пазара в Асеновград скоро го гледах за 20 лв. Не ми се даваха, че основата е от 2мм ламарина. :)
cvetomir_77 - специалист
ZEDYCUS написа:
Същото, руско е, на пазара в Асеновград скоро го гледах за 20 лв. Не ми се даваха, че основата е от 2мм ламарина. :)

Точно това имах предвид - че основата е АЛУМИНИЕВА ЛАМАРИНА.
bagera1 - специалист
Реших проблемчето :mrgreen: на обтегачът направих едно много плитко каналче и спря да се изплъзва. Утре ще го занеса на работата да го изпръскам хубаво с обезмаслител и кореселин а след това ще го довършвам
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 47

Тема "Заточване на рендета ,,Гладик,," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: