Аха,оптодвойката...Още като "новобранец" първия път гребнах от големия куп,кой да знае.А там го мачкали камиони,коли,фандроми.Малее,ужас-половината прахоляк.Че като зе да се цапа тая ми ти оптодвойка-взех да не слагам капака на горелката.Сетне си ги чаках направо от тая джажа де ги пуска още топлички
.
n.ganev написа:Ей, големи диванета сте БасиЧакам да падне още малко цената,и бегам за десетина тона.А бе колко ше изядат плъхоците-се ше остане нещо. За малко да ме нема и кодоша - готов
.
alex_serviz написа:Тебе трябва само трайно да те приобщиме към поклонниците на слънчогледови пелети. ( Според мен с Грейко си е грехота да ползваш дървесни пелети. )То натам клонят нещата ама знаеш - търся къде да складирам баковете. Не че нямам познати с големи халета ама не искам да им заемам производствените и складови помещения - единия ще започне да коси и събира сено, другия ще се задръсти с материал за леярната, третия ще реши да се разширява и свободното пространство ще се заеме със строителни истории и т.н. Абе идилия.filmatoplo написа:Прав си. Моите пелети ги съхранявам подедин сайвант и първата година имах разкъсани две три чувалчета да пробват и до там. Уууу ама бяха дървесни - със слънчогледа незнамОстави паничка с малко пелети пред вратата за тест , ще пробват и ще се откажат
![]()
.
.