Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Zlateff - специалист
Добър вечер скъпи съфорумци.Бих искал да Ви попитам какъв електрожен ще е най-добре да си закупя.Начинаещ съм и днес за пръв път се мъчих да заварям с кра-крата на комшията на 100А.Е доста се изложих, в началото ми лепнеше електрода, но после свикнах.За какво ще го ползвам - ами и самия аз не знам, но най-вероятно както се казва за асмалъка, понеже селото ми е на 20км и евентуално искам да изрежа една част, по-конкретно желязо от "касата" на вратата на гаража, понеже като го отворя и няма затваряне да му се не види, не знам и на него какво му стана, но както и да е.Няма да се занимавам професионално при всички положения.Другата причина да искам да си взема електрожен е, че съм любител на ел.техниката и първата ми работа ще е да го разглобя и почистя, стига да е от тези старите, ако е инвертор няма и да си помисля да го отварям.Благодаря на всички за отговорите.
piron45 - майстор
Най добре инвертор. Обърни се към колегата Драгозов, той продава качествени китайци на добри цени.
gogo7777 - майстор
Или към колегата Пансим......качествен Български инвертор на добра цена. :wink:
petrov_belota - специалист
На Esab инверторите са добри, но са на по-високи цени :)
valentino76bs - майстор
Колеги един приятел си продава електрожена почти нов бил не го е използвал със сигурност .Марка МЗТ ИЗВОР БГ за 180 лева заслужава ли си?
jekasus - майстор
valentino76bs написа:
Марка МЗТ ИЗВОР БГ за 180 лева заслужава ли си?
Май е клон на Кракра...
koveslav - майстор
Не сравнявайте Кракрата с другите трафове.Всички други трябва да се подравняват по нея :D Тя е класиката в този жанр.
Krass - майстор
gogo7777 написа:
Или към колегата Пансим......качествен Български инвертор на добра цена. :wink:
:2thumbs:
Martin.P - специалист
Колеги, дайте мнение за ето този инвертор: http://www.bulpower.net/products/details.php?prodID=228&

Струва ли си парите?
Ще ми трябва за домашни и любителски нужди - някой асмалък, някоя лека конструкция и т.н.
nikolson - майстор
:-D Сядам на първия ред с бира в ръка. :partyman:

Тема "Закупуване на електрожен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: