Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Марката Парксайд зарежда с Бош, това за телчетата.
Женски значи, добре изглеждащ, маломощен
klomo - специалист
Аз дездоранти не ползвам, че миришат хубаво= женско. :-D
xway - напреднал
nanobanano написа:
Кажете тези смесители за баня с термостат от лидл-а струват ли си.Бачкат ли си коректно?
И аз се интересувам, но не ги видях в брошурата. Локална промоция ?
pachosz - специалист
n_a написа:
Марката Парксайд зарежда с Бош, това за телчетата.
Женски значи, добре изглеждащ, маломощен
Имам един стар БОШ, електрически, който успешно преработих да работи с кламери за пневматичен такер, 16 мм, тип 80. Даже не го ползвам на най-мощната му степен, че много ги забива. С пирони не съм го ползвал.
XpacTa - специалист
Здравейте, дали някой от колегите има коментари за фрезата за канали, която пускат в четвъртък. Търсих мнения, но единствено разбрах че mitko64 май я притежава, не успях да намеря коментар за представянето.
profesionalist_wood - майстор
Ами за това предлагам в отделна тема да е събрано ревю за всички инструменти на Парксайд със снимки и ТТ данни и как се държат за да знаем какво купуваме и какво не подобно на темата за инверторите в Металообработване
al4o - специалист
profesionalist_wood написа:
Ами за това предлагам в отделна тема да е събрано ревю за всички инструменти на Парксайд със снимки и ТТ данни и как се държат за да знаем какво купуваме и какво не подобно на темата за инверторите в Металообработване
Е в Ел. инструменти има отделна тема :)
profesionalist_wood - майстор
Ама няма много мнения....
al4o - специалист
Ми като ги мързи да пишат :)
XpacTa - специалист
И там няма - прегледах ги. Отгоре на всичко има две теми, за parkside и за powerfix - да ме убиеш не знам кои инструменти от Lidl, които съм купувал, към коя марка спадат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: