Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
fox_vt - майстор
Като търсих евтин и малък телевизор за кухнята питах първо по форумите и съветите бяха такива сложи си 32 или още по добре 42 :prayer: :prayer: :prayer: Викам хора спрете пиенето,аз за къде къде по голямата спалня 32 ми е там,ан за малката кухня 42 цялата стена ли да заема :-D Питах дали ще се четат субтитри на 24 ка от 3 метра всеки вика абееее мъка е.Принудих се да отида до техното с рулетката като идиот да меря 3 метра и да чета субтитри по мострите.Ми виждат се.И сега със турския блаупункт за 240 лв FullHD картината е слънце а пък нека да разправят че нямало видима разлика при FullHD ако е по малък под 32 инча.Та ако не си в трета възраст и нямаш три вида очила за близо за далече и за четене то 24 ка за помещение 3,5*3,5 метра става.Щото да си вземеш 42 ка за 2 метра разстояние и да е HD Ready тряя те утепам с лопатата заради пикселите които ще се виждат :axe:
inspo - майстор
Трудно ще намериш нещо над 40" да не е full hd
sstefanov - майстор
В спалнята ми е 42 инча на метър от края на леглото и ми се вижда малък.
В хола от 3.50 метра 65 инчовия също ми се вижда малък! Какво да правя? :-D
egomen66 - майстор
Ако можеш да избираш , потърси такъв с адаптер 12V .Така ще избегнеш неприятното греене на електронните компоненти на телевизора -монитора . Samsung са хубава марка . А захранване , е най лесно да се подмени , ако се повреди. :)
kalpev - специалист
sstefanov написа:
В спалнята ми е 42 инча на метър от края на леглото и ми се вижда малък.
В хола от 3.50 метра 65 инчовия също ми се вижда малък! Какво да правя? :-D
Дам, това наистина е голям проблем, който ти се е стоварил на главата. Да знаеш, че безкрайно ти съчувствам и напълно те разбирам, щото и аз така...
Относно риториката, решението е ясно. Но тук вече зависи колко инча са джобовете (и то не по диагонал) :tonqe:
nikolovvd - майстор
Минете тогава на Mitsubishi.
Най-малкият им модел е 65" или можете да си поръчате това: https://youtu.be/ySoW-SmHMn4?t=26s
fox_vt - майстор
То това е като при колите свикнеш с едни кончета искаш още,получиш ги свикнеш с тях и пак още и още :lol: .Но всичко е финанси а автора на темата е определил цената и целта.Имам един комшия в отсрещния блок в кухнята има поне 32 ка като гледа мач и аз гледам с него :-D от над 20 метра.
sstefanov - майстор
За да не съм съвсем не по темата - за тази цена не може да се очакват чудеса, бих си купил някое FullHD 24".
В Технополис и Техномаркет има само по един вариант до 300 лв, няма голям избор.
Chefo77 - майстор
fbr написа:
+1
Какво да И гледаш на телевизията, че и на 42 инча.
За някои "телевизията" е нещо различно от сапунки и новини :wink:
nikolovvd - майстор
В Кауфланд май имаше по 299 или 399 :? 32 инчов Блаупункт. Не помня вече.

Тема "Избор на LED телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: