Не мога да проверя в момента но мисля, че горелката изключва и почва да охлажда.

filmatoplo написа:Как реагира.Сега проверих. Ако е на режим СТАРТ и грее нагревателя за да тръгне, щом отворя вратата минава веднага на СТОП и почва да охлажда. Също при всяко отваряне на вратата светва лампата на помпата, по някаква причина. Значи явно има някакъв датчик някъде - къде?

ПП. Сега проверих и при WORK. Щом се опитам да отворя вратата веднага минава на СТОП и почва да охлажда, като изписва съобщение: System is off from external sw.

.gif)
 Ще се наложи -Пак аз да се намеся , Според мен имаш -Слаба връзка точно на този кабел , и когато отваряш вратата -кабела се мръдва и на екрана изписва това .Размърдай тук там кабелите за да намериш къде се прекъсва тази връзка .По принцип в горелката има един сив кабел с 4 черни жички които се водят комуникация , и от горелката стигат до отзад на панела в един куплунг щепсел .2 жички са ключа старт , другите 2 са стаен термостат . Ако не намираш други кяабели -значи съм прав и кабелчето за старт ти прави номера
 Ще се наложи -Пак аз да се намеся , Според мен имаш -Слаба връзка точно на този кабел , и когато отваряш вратата -кабела се мръдва и на екрана изписва това .Размърдай тук там кабелите за да намериш къде се прекъсва тази връзка .По принцип в горелката има един сив кабел с 4 черни жички които се водят комуникация , и от горелката стигат до отзад на панела в един куплунг щепсел .2 жички са ключа старт , другите 2 са стаен термостат . Ако не намираш други кяабели -значи съм прав и кабелчето за старт ти прави номера   .
 .