Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Lisko - майстор
Доста се е казало но да кажа и аз.
1. Да не би питащият да се е шегувал по Първоаприлски ?
2. Подкрепям с две ръце вече казаното от другите - напъни се, изпразни всички стинки от касичките, но вземи по-голям.
3. Това също е много важно, но гледам че никой не го е казал - вземи си матов екран. Знам че има много хора с лъскави и тука ако има такива ще скокнат че са му свикнали и не "виждат" отраженията, но това е моето мнение - телевизор или монитор с лъскав екран е мъка !!! За съжаление 90% са такива. От изложените лесно си личи - ако виждаш ясно отражението на предмети в телевизора (най-лесно е ако има лампи наоколо) - бягай далеч от такъв телевизор.
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
В Кауфланд май имаше по 299 или 399 :? 32 инчов Блаупункт. Не помня вече.
Нашите си взеха такъв въпреки яростното разубеждаване от моя страна. Резултатът - 5+ годишното ми LG е с по-добра картина, опреснява по-бързо и за капак - звучи прекрасно. А не беше върха на техниката и като го купувах.
nikolovvd - майстор
Много си прав за LG, въпреки ужасното качество на Gold Star, чийто наследник се явява LG, сегашното им производство е на много високо ниво.
DundyTheCroc - майстор
Ако 19 лева горница не са ти проблем скачай на това:
http://www.emag.bg/televizor-led-samsun ... DGWS1BBBM/
Последна промяна от DundyTheCroc на съб апр 04, 2015 12:07 am, променено общо 1 път.
sasi4 - специалист
Наистина ви питам, не е за 1 април :lol: сега в стаята за която ще купувам телевизор гледам на един LG от тези старите с кинескопи диагонала му е 52 см, като направим картината 16:9 и махнем тези черни линии от горе и от долу диагонала става още по-малък и си се гледа перфектно, субтитрите се четат. Така че не ми препоръчвайте по големи от 24'' ...
sstefanov - майстор
Отговориха ти вече.
jordanvass - майстор
На тебе парите ли са ти проблем или мястото? Ако имаш такъв проблем, то изборът ти е ясен - предложиха ти вече. Но няма нужда да убеждаваш никого, че и 24 инча вършат същата работа като по-големите. Не си пробвал с голям, затова говориш така.
sasi4 - специалист
Имам и 40'' Sony в другата стая ама тя е по-голяма, така че знам какво е и с по-голям телевизор.
batvenko - специалист
http://www.emag.bg/televizor-led-samsun ... DGWS1BBBM/

Купих си това преди 2 месеца - чуден е. Ползвам го в кухнята, разстояние мах. 3 метра - и субтитри и пъпки и бръчки и т.н. се виждат. Като ми омръзне или искам по-голям правя го на монитор и си свиркам.
Ако все още не си си купил телевизор- това е твоят.....

п.п. Преди време в емаг-а бяха пуснали промоция с ваучер за 10%.... Купих пералня, но не прочетох условията за тоя ваучер и си мислех, че при следваща покупка на каква да е стока ще го ползвам ... Е, не било така - важи за определени стоки..... Та ме беше яд, че ще изгори ваучерчето та затова реших да сменя стария САМСУНГ от 1999г и не съжалявам.

Тема "Избор на LED телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: