• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
hristov1 - специалист
Така изкъртих плоскостите 3 часа ги махах направо съм леш гърба ме боли незнам как са боли заковавани ама много се инатяха както и да е установих че сгурта е съвсем малко 5см направо учудващо като се има предвид че в съседната стая беше 15.. хаха мисля да махна сгурта и да остана на плоча ще имам 8см да вдигна нивото та се зачудих дали да не направя сух под :)
nikolovvd - майстор
Не се ли сети да пилнеш главите на пироните с ъглашлайфа?
hristov1 - специалист
Те не се виждаха толкова са стари плоскостите а на стените имах изолация с 5ца стиропор и плоскостите бяха влезли отдолу и там бяга заковани голямо вадене падна важното е че свърши така утре ще махна сгурта ще почистя плочата и вече ще взема 3ка фибран и ми остават 5см за замазка :)
Чапи нещо да допълниш :partyman:
chapara - майстор
Анкериране на армировката :wink: :lol: :roll: . Аааа и без лепене на фибрана, само нареждане, мрежа, анкери и замазка(мин. 5 см.) :wink:
hristov1 - специалист
Чапи тъй като нямам хубава бормашина няма да мога да анкерирам..Това смятам че няма да е фатално :)Така по български да го направим хаха ;) :partyman: Наздраве и поздрави:)Скоро ще кача и снимки.
chapara - майстор
Затягането на армировката ще задържи фибрана притегнат към плочата!!!!!!!!, Ай сегаа не се прави че нямаш приятели :roll: Фибрана трябва , а и това е системата, да бъде стегнат надолу, тъй че като ходиш в/у него почти да няма вибрации :wink: Но на теория ....., като не го виждам ...., толкова. А иначе имам над 3000кв. м. преди 10 години така направена плаваща замазка, по немски вариант и не е мръднала :wink:
hristov1 - специалист
Добре Чапи слушам и изпълнявам само не разбрах тези анкери какви трябва да са че да се захване мрежата :? :-D :-D :partyman: А за дрелката ше купя една и без това се каня отдавна ;)
chapara - майстор
Арматура фи6. Пробиваш, когато си сложил фибрана и мрежата, с бургия 6 мм., набиваш анкера до заклинване и го закривяваш така че да притегне мрежата :wink: Важното като ходиш е да не хлопчи фибран и мрежа :wink:
hristov1 - специалист
Чапи знам че ще ти се стори глупав въпроса ми ама д*ба и анкерите им хахах не са ли много корави като ми кажееш анкер аз разбирам това : http://www.gsstroimarket.bg/files/thumb ... 1a543c.jpg за за едно и също нещо ли говорим :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Замазка върху сгурия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: