• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
karaangov - помощник
имам печка ебершпекер катоя пусна и замеря колко ток харчи от акумулатора виждам че ми показва 5А та вапроса ми е по какъв начин да сваля апеража до 2А
dyaneff - майстор
Какъв е модела ?
В какъв режим консумира 2 Ампера ?
ivanovbg - майстор
На вода или на въздух е?
Ако е водна тя законно си харчи 3 ампера. Виж ако е въздушна са 5. В норми си е.
Изображение
Последна промяна от ivanovbg на пет апр 03, 2015 10:57 pm, променено общо 1 път.
karaangov - помощник
печката е суха значи като я пусна ми зима около 19А докато запали след като запали исклучва свеща и остава само помпата и вентилатора кадето разнася топлиа въздух ими взима 5А а гледах пусках 20 печки те работят на 2А
моя модел е D3L/B3L
ivanovbg - майстор
Еми замери колко ти харчи само вентилатора и ако е повече му направи ревизия.
karaangov - помощник
ivanovbg написа:
На вода или на въздух е?
Ако е водна тя законно си харчи 3 ампера. Виж ако е въздушна са 5. В норми си е.
Изображение

моята е 45kw суха пред мене пускаха съштите киловати като запали печката отива на 2А
karaangov - помощник
ами то е от вентилатора няма как да е от помпата това че незнам дали неси е такава самата печка ам от 20 печки само моята даваше 5А и незнам дали има начин да ги намаля
щото 5А за 64А акумулатор са ножко
ivanovbg - майстор
http://www.youblisher.com/p/810259-Eber ... on-Manual/
B 3 L: at start: 170 Watts ± 10 %
in operation: 50 Watts ± 10%

Ми като разделиш 50вата на 12В = 4,2 ампера номинал. Вероятно ако смажеш втулките на вентилатора ще стане по добре.

В колите тези печки работят само ако има зареждане.
:partyman:
karaangov - помощник
4.2 помпа 0.8 :) теги 5 няма как да се намали с нечи схема демек да смена печката с таз дет харчи 2А с същите параметри
karaangov - помощник
незнам дали нее варянт да се пипне нещо в управлението да се смени нчкои диод :) дори да се намалят малко оборотите на перката
  • 1
  • 2

Тема "ампераж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: