• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Мунчо - специалист
Вадим Владимиров написа:
Другия форум е за "МАЙСТОРИ". Там е събран елита. Бях решил да не стъпвам там, но като видях как същите майстори оплюват работа на колега, която бе извършил добре не се сдържах и прокоментирах. Такава критика отнесох от един теоретик, че "мама не горюй!" Затова реших малко да им покажа работата.
Аз всъщност не разбрах какъв ти е проблема - с форума като цяло, с теоретика, който те е критикувал, с човека направил въпросния покрив, или просто искаш да си приказваш с някой, лаф да става? :rolleyes: Не знам какво влагаш в думата "Майстори", но заради кавичките току-виж някой се засегнал :yawinkle: Малко е тъпо /и неетично/ така да приказваш, на общо основание, не мислиш ли? :? И какво сега, уж си решил да не влизаш там, ама си влязъл. Не ти харесало да оплюват колега, а ти правиш точно това тук? :? ....
Andri01 - майстор
Мунчо, относно този форум на "майстори" има и доста други мнения и то към 80 % от тях са същите - много приказки,много надувки и големи "майстори"! Хубаво е да си стоят в него форум,да не се опитват да дават акъли тука-всяка жаба да си знае гьола! Тука хората си помагат ,а не си мерят..."майсторлъка"!
Pooh - майстор
Andri01 написа:
Мунчо, относно този форум на "майстори" има и доста други мнения и то към 80 % от тях са същите - много приказки,много надувки и големи "майстори"! Хубаво е да си стоят в него форум,да не се опитват да дават акъли тука-всяка жаба да си знае гьола! Тука хората си помагат ,а не си мерят..."майсторлъка"!
Ти май, вЕрно не се усещаш, колко много хора, помагали и в двата форума нееднократно, обиждаш?
Или като търсиш съвет, по собствен проблем, не се надяваш на професионален, а на любителски съвет?
Хайде малко да се успокоим, че май алкохола е в повечко, на някои хора ...
Последна промяна от Pooh на съб апр 04, 2015 8:32 am, променено общо 1 път.
chapara - майстор
Andri01 написа:
Явно си доста засегнат? Най малкото е да казваш кой и къде да си седи-демокрация. Ако си собственик тука - ОК, но си никой, какъвто съм и аз :wink: Аз лично се чувствам добре в 5-6 форума и нищо не ми пречи, тука помагам на хора в нужда, а там си коментираме професионално неща, та за това кой къде....... :goodman: Интересно ми е ако няма кой да съветва какво се би получило ТУК. Ясно е че всичко е безкористно и на добра воля. Мисля че сега има подведени от Вадим, обидени от това че отношението там е по различно, но това е нормално. Както казва М. Цветков ами сменете канала де. На който където му е удобно, но плюването, о да за него , колкото и лошо да прозвуча премиера: "Лош матерял", навярно ..................беше прав и да за това защо няма дяволи в ада, там където са българите. Мисля че този лош пример трябва да бъде спрян, дори и санкциониран. Говоря за "плюването". Пийте си пиенето и си носете новите дрехи, идва Велик ден, най малко в Страстната седмица е редно да се самоизяждаме, бъдете братя и сестри, помагайте си, не богохулствайте, бъдете смирени :prayer:
iivanov - майстор
n_a написа:
Мдаам
:? Тая тема беше от хубавите.
Вадим Владимиров - специалист
Пичове, темата е "Майстори-МЕНТЕ". Това съм решил.това показах.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз също предлагам въздържане от излишни коментари и полемики в тази тема, най-малкото пък в нея има място за коментари на други форуми. На който не му харесват - да не ходи там и толкоз, аз така правя. Не чувствам нужда, дори ми е обидно да се присъединявам към група, определяща се за "елит", много сектантски ми звучи някак си :wink:
jekasus - майстор
Абе имаше теч от тази тераса, като отворих плочките и замазката(тръбата е за джакузи) ...

Прикачен файл

DSC_2211.jpg
egomen66 - майстор
Да вкараме малко настроение в темата...

Прикачен файл

b48224740d443f668b38ae35df8ad479.jpg
b48224740d443f668b38ae35df8ad479.jpg (83.83 KиБ) Видяна 2879 пъти
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86