Нека намерим най-тънките цени.
al4o - специалист
monster18 написа:
Колеги напред отивам в лидъл и хоп имаше налично ренде, айде в количката и един винтоверт от кога искам и айдеее олекна ми джоба :D изпробвах винтовера доволен съм за сега ,за рендето ще видим.Дано батерията на винтовера не ме предаде прекалено рано ;)
Ми те тука така те подпетиха,че кде ша ходиш :-D Важното е да ти вършат работа и ти да си доволен :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ааайде честито и с кеф да ги ползваш!
mitko64 - майстор
За рендето от лидл- миришело. Аз купих навремето един перфоратор от Германия, такава специфична миризма се носеше, щом отвориш куфара, и то повече от година, пък си работи на пушка. Рендето го огледах детайлно и пробвах, забележки нямам, много кадърно е направено според мен. Аз го взех най вече, че може дълбок фалц да прави. Иначе и аз като форето съм със спарки 382, голямо куче е този китаец- имах пожар в къщата и се стопи отгоре, кабела също, но рабори на шест, все едно не е горяло.
stan73 - майстор
Е какво да направя, обичам си техниката и си я пазя. Нямам друга (а и не искам да имам), която да мирише. Възможно е другите екземпляри да са хубави, а само моето да е било дефектно. Както и да е - въпросът е приключен, върнах парксайдкото и си оставих бъджетското. Отношението в Лидл, магазинът, където го върнах беше изрядно. Пак ще си пазаря от там (и техника, а и други неща) с кеф и ще ги хваля - щом заслужават. Факт е, че има няколко неща, които се наложи да им върна, но като процент спрямо нещата, които съм купил от тях е доста малък, а и не са ми правили проблеми и си уважават гаранциите...
mitko64 - майстор
Ти най- добре може да си прецениш дали си заслужава. Просто казвам, че мен миризмата не ме притеснява. Иначе и аз съм връщал продукти (на Силвъркрест)- никакъв проблем, никакво мрънкане- затова ги уважавам.
pachosz - специалист
Ако няма лидълски, много добри рендета са и на Баумакс марката - ОК. Аз си взех такова преди около 3-4 години, до момента сигурно квадратни километри съм рендосал с него и не е мръднало. Не ми мирише поне на мен на нищо и има много мазен звук, приятен. Характеристиките му не ги помня, но наистина е добро.
profesionalist_wood - майстор
Там-тарам,всички мълчат като гърмяни зайци-нито снимки,нито видеоклип на колонната бормашина,явно има дефект и е сериозен и никой не си признава :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мисле, че преди няколко страници някой успя да си купи и каза че е доволен
sstefanov - майстор
Четете, но е по-лесно да пишете. :-D
profesionalist_wood - майстор
Знаем,знаем. Поне да имаме потвърждение от 10 човека.....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: