Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Помпата за масло работи повече от добре.Смеих си маслото за нула време.Само зора е да се чисти,че нафтата е скъпа.
griffin - майстор
nanobanano написа:
Помпата за масло работи повече от добре.Смеих си маслото за нула време.Само зора е да се чисти,че нафтата е скъпа.
Мерси, значи и аз ще си чакам реда :-D.
markov_75 - специалист
Прикачен файл:
20150314_164629.jpg
profesionalist_wood написа:
Там-тарам,всички мълчат като гърмяни зайци-нито снимки,нито видеоклип на колонната бормашина,явно има дефект и е сериозен и никой не си признава :-D
Това го снимах като я взех.Този профил го яде без да се назорва мотора.Днес прекарах на нея отворите на матрицата на машината за гранули,общо към 200 отвора от ф4мм на ф5мм ги направих,нямаше проблем с машинката.

Прикачен файл

20150314_164551.jpg
20150314_164551.jpg (116.85 KиБ) Видяна 1600 пъти

Прикачен файл

20150314_160458.jpg
20150314_160458.jpg (92.75 KиБ) Видяна 1600 пъти
stan73 - майстор
nanobanano написа:
Все си мисля - добре с помпата, но не е ли най-добре да си развиеш пробката отдолу на колата, да махнеш и филтъра и да си изтече както трябва маслото. Доколкото съм запознат - така става най-цялостно.
Да не би да нямаш пробка (каква ще е тая кола без пробка, то ако и от това са пестили, не бих си купил такава кола...) ?
profesionalist_wood - майстор
Смарт мини....е колата
stan73 - майстор
Нали уж е Мерцедес с дизайн от Суоч, как може да се изложат така ?
monster18 - специалист
Колеги а да ви попитам понеже не ми стана ясно винтовера има ли гаранция ? И примерно след време като му свърши живота на батерията от къде ще се сдобием със нова ?
stan73 - майстор
Естествено, че винтоверта има гаранция - 3 години. Обаче, доколкото съм запознат - гаранцията не важала за батерията. А други батерии можело да се закупят от фирма "Бушона" в София. (доколото съм чел от споделено от колеги - били по 30 лева бройката)
Последна промяна от stan73 на пон апр 06, 2015 8:34 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
monster18 написа:
Колеги а да ви попитам понеже не ми стана ясно винтовера има ли гаранция ? И примерно след време като му свърши живота на батерията от къде ще се сдобием със нова ?
В ръководството има телефон и адрес на сервиз. Звъниш, поръчваш и получаваш. 28 лева е бройката.
monster18 - специалист
Добре ясно колеги благодаря ви много и успешна седмица ;) от новата промоция пак ще си купя от гайките и шайбите че ги употребявам и съм доволен мога да кажа ;)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: