Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
lyubo000 - помощник
Добре, а как да скрия тръбите в панелка без ГК. Панела е дебел има няма 6-7 см.
Последна промяна от lyubo000 на нед апр 05, 2015 10:09 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Газобетон 5 см - или така, или до горе.

Прикачен файл

DSC_2085.jpg
DSC_2085.jpg (102.9 KиБ) Видяна 2163 пъти
lyubo000 - помощник
Няма ли да има проблем от конденза (изпотяването) на тръбите или се слагат в изолация от типа : http://pestimenergia.bg/shop/product/38 ... otubo.html
chapara - майстор
Е слага се изолация задължително, а и това е изчепкано та знае ли се. Има и втори вариант :wink: , тръбите минават в стаята на гърба на банята защото там некви си 5-6 см. не са от значение, а за банята има значение :wink: и в стаята се прави гипсокартон с вата и готово :wink: :-D
al4o - специалист
jekasus написа:
Или така :-D
Изображение
Това лично творчество ли е :?: :-D
chapara - майстор
Има нещо дето може да свърши работа, ама пак малко умения трябват за щпакловка и туй онуй, но ще замълча за сега, нека се досетите. Това е нещо на широко предлагано като вариант от мен :wink: , защото съм го прилагал и е неустоимо :?: :cool:
jekasus - майстор
al4o написа:
Това лично творчество ли е :?: :-D
Не, но е по-добро решение... ако има възможност.
Todorov_V - специалист
Аз ли нещо не зацепвам или...При даден разход на разреден грунд 250 мл. на квадрат като разреждането е 1:5, това ще рече, че ако сложа 500 мл. грунд слагам 5x500 мл. вода...нали така? И ако ми е нужен грунд за 10 квадрат, ще ми трябват 2,5 л. грунд. Грундирах, като слагах не малко по мечето, дори имаше в повече и въпреки това пак ми остана много. Нещо не ми стана ясно, как да разходя цели 250 мл. за един квадрат, при положение, че с едно потапяне на мечето и стената едва ли не тече от грунд. Бихте ли ми обяснили, аз ли не съм разбрал или нанасянето на грунд е по няколко пъти?

Приказката човек да се занимава с това в което е добър, е ясна и на мен строителните дейности не са ми никак понятни, съвсем в друга насока са ми познанията, но неволята ме накара да взимам екстремни мерки за много кратко време и поради тази причина задавам тези въпрози, които на някой хора може да се сторят смешни може би.
nikolovvd - майстор
Предполагам това е разходна норма за суха и необработена стена. Ако вече веднъж си грундирал нещата стоят по различен начин.

Тема "Много бърза нужда от решение за стени в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: