Нека намерим най-тънките цени.
Kokar - специалист
Относно съхранението на батериите...

How to Store Batteries
и
How to Prolong Lithium-based Batteries

Част от хладилника ни е запазена за различни формати батерии. :yawinkle:
Leon - специалист
ZEDYCUS написа:
Не лъжат. Тези винтоверти се използват с ръкохватката , особено с боркорона или голямо свредло. :partyman:
Може ... ама ...

Преди години със зетя сменяхме гарнитура на глава. От там знам какво са 100 Nm по динамометричен ключ с рамо 50 санта.

п.п. Преди десетина години се изпитваше предпазния съединител на цялата продукция на перфораторите на Спарки за въртящ момент на изключване 7-9 Nm. Като заклини в арматурата да не ти скърши китката!

:partyman:
anabolicbeast - специалист
Искам да попитам вещите в занаята.. за какво се използва тази шина за циркуляр?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=21272
EDI - майстор
Играе ролята на водеща шина, да режеш по права линия.Има стопери да си режеш по размер.Не е същинска шина, понеже марковите са със съвсем друга конструкция, но да дома тази е достатъчна.И аз я заглеждам, честно казано.Ще си я ползвам и за дълга метална линия.
EDI написа:
Играе ролята на водеща шина, да режеш по права линия.Има стопери да си режеш по размер.Не е същинска шина, понеже марковите са със съвсем друга конструкция, но да дома тази е достатъчна.И аз я заглеждам, честно казано.Ще си я ползвам и за дълга метална линия.
Благодаря, EDI! На мен ми трябва нещо такова, че ми писна да използвам летви и т.н. За ръчния циркуляр и за фрезата ще ми е полезно! Ще го огледам и евентуално ще взема.
stan73 - майстор
Подозирам, че е за водене. Но вероятно някой от опитните в дърводелството колеги ще го обясни по-добре (аз съм любител).

П.П.(Ха, вече са ти отговорили. :) )
fore - майстор
90 нютона били при ниски обороти. Добре а вие представяте ли си тия нютони да са при високите обороти- направо ще изхвърчите заедно с машината. :mrgreen: А и за какво ви е такава сила при високи обороти ?!
При високи обороти се пробиват отвори и тнт.

Драгозов, Верта си е супер. И точно Лидълският с метални зъбни и 20 и нагоре Нютона е идеален за домашни цели.

А ПДЧ-то може и да е лош материал, но когато знаеш да работиш със машината и материала- се пести време и се завиват болтовете и тнт много лесно, без повреди на плоскостите. Всичко е опит.
Скоро Жената поръчала библиотека с 7 рафта + тавана- всичките се заключваха с болт+ ехцентрик. А завивай на ръка.

Слагам на 1 степен усилието на Верта и съм Аз. Иначе цял ден да се занимавам с глупости, извинявай, ама и гърб не ми остана ! :partyman:
stan73 написа:
Подозирам, че е за водене. Но вероятно някой от опитните в дърводелството колеги ще го обясни по-добре (аз съм любител).

П.П.(Ха, вече са ти отговорили. :) )
На мен точно за водене ми трябва, в Четвъртък ако не е хилава ще я взема барабар с мултито и комплект диамантини към него.
Bojidar_Donev - специалист
Аз така и не разбрах дали ще мога да сложа карб-флексов диск на циркуляра :lol: знаете ли как е захващането на парксайда :?
nikolson - майстор
Bojidar_Donev написа:
Аз така и не разбрах дали ще мога да сложа карб-флексов диск на циркуляра :lol: знаете ли как е захващането на парксайда :?
Не си прочел в калабалъка от мнения. Отговориха ти - НЕ.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: