• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
Ел. инструментите. Консумативи.
Leon - специалист
stan73 написа:
90 нютона в по-образна визуализация (ако мога така да се изразя) представляват 9 килограмов чук, стоварващ се от 1 метър. .......
Станчо .... образно казано ... си далеч от истината! (и голяма глупост си написал)

90 нютона са СИЛА!

Правиш ли разлика между сила и въртящ момент? (и работа и мощност?)

Правиш ли и разлика между сила и маса? (и каква е връзката им?)

п.п. Не съм ерудит ... просто съм учил физика до 8 клас!
п.п.п. Пък ... който иска да го лъжат ...

:lol:

п.п.п.п. Таванът ми е висок 2,65 секунди!!!
stan73 - майстор
Ако обичаш не ме наричай Станчо ! (Не си сред хората имащи това право ! Аз също не те наричам примерно Леончо или Леонсио ! )

И накратко не ми се спори. Успех ти желая !
al4o - специалист
И тука ли се фанахте за гушите :sad: Не разваляите боя с кавга :) има лични.Ся да не ми скочите и на мене :razz:
Leon - специалист
stan73 написа:
И накратко не ми се спори. ...!
Тъй кажи ... че да приключваме с лафчето!

Chefo77 - майстор
АЗ пък си мисля, че леко прекалявате с фаворизирането на продуктите на Лидл. В интерес на истината, това са нискобюджетни сглобенъци (или сглобятъци, както предпочитате), които "струват" една идея повече, отколкото струват. И дума не може да става обаче за сравнение между тях и разни кучи марки като Макита, Бош и сие. Но е нормално - за 5 пари петел за 5 лева пее.
Тани - модератор
Какво сте се зачудили как се удържат 90Nm, ето ви почти два пъти повече и вижте какво завиват с него и каква му е "дръжката"

http://www.youtube.com/watch?v=i0i9TiztMzM#t=307
stan73 - майстор
Всъшност Градски, вероятно защото съм писал някъде доста по-назад, не си го прочел (а имаше и прехвърляне/разделяне на теми, та може и нещо да не с евижда както трябва (не съм проверявал)) - накратко: стана въпрос за машна с по-сериозен въртящ момент. Там дадох за пример една чудесна машина на Файн с безчетков мотор, 90 нютона, 18волта, 10 клетъчна литиевойонна батерия, 1007 лева цена сега и 1500 преди около година. Та тя не е чак толкова евтина и е със супер изработка, та "доцентът" Леон писа, че лъжели, да не сме вярвали, било невъзможно т.н. (накратко - "такова животно нема"). Ако ти се чете - погледни по-назад. Аз спирам дотук, че иначе пак ще се вбеся...
Leon - специалист
stan73 написа:
... 90 нютона, ... та "доцентът" Леон писа, ...
"Доцентът" Леон писа, че таванът му е висок 2,65 секунди и машина 9.174 килограма не му трябва!

....

stan73 - майстор
С бетонена глава като твоята винаги е много смешно ! ;) :lol:
Chefo77 - майстор
Стъни, аз зная за какво си спорите и моят пост няма общо с вашия спор. Има общо с онази част, където се хулят малко по-известни марки, а като цяло лидлчето се посочва едва ли не като уникална машина. Добра е за парите си. И толкова.
Спора си го водете, аз не участвам в него.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

Тема "Винтоверти Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: