Връзката между 2 свята
Здравейте на всички!
Искам да ви питам дали може да се залепят плочки върху леки остатъци от балатум? Отлепихме го и сме го изстъргали почти целия, но все пак има останали влакънца. Невъзможно е да го изчистим повече. Въпроса ми е дали ще се залепят добре плочките с лепило Мултификс АК 10 на Изомат върху такава повърхност? :?
Предварително благодаря за помощта! :)
Time2Burn - специалист
Да, ще се залепи, няма да имаш ядове :) Само не разбрах какво е това лепило, за пръв път го чувам, от къде го намери :)
:lol: Не знам дали го пиша правилно! Така пише отвън на пакета. Ами в Практикер го намерихме! Благодаря ти, успокоих се, защото това стъргане на балатум ми взе здравето. :)
farmera - специалист
За да не пускам нова тема пиша в тази.Проблема ми е почти същия .Балатума е лепен с някакво лепило /прилича на "саника"/
При отлепянето остават част от влакната на балатума.Не може ли без да стържа, да го обработя с некакаъв грунд и после веднага теракота.
/Само като си спомня блажната боя в банята -тръпки ме побиват/.
:?
emil_v r - майстор
Da ne puskam i аз нова тема , питам- колко струва лепене теракот 33/33 см в коридор . Интимната :) ми мисъл е 18лв/м.м добре ли е (аз ще ги вземам, не давам) Цокъла отделно 3лв/м , тва е цена от 10 год последното .
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе взимай парите и бягай - добре са цените! :)
shadowman - майстор
Тия балатуми с една горелка не може ли да се разлепят/изгорат, ако е безопастно разбира се.

Тема "Теракот - залепване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: