• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
hidrazin - майстор
hrpankov написа:
...кът съ задръсти с лигнин кой ша чисти? ...
Ми как кой? Написал е че разполага с 4 жени. :lol:
И за това има решение ама като разбере цената ще му се при...ре и то хронично. :shock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iIdnha0JcZg[/youtube]

В кая на краищата си има фирми за почистване и изгребване на септични ями.
Ако не му се дават пари има и кофи за тази работа.
Само не ми е ясно като има канализация наблизо, защо още е на яма а не се е включил там?
:partyman:
vinkelmen - специалист
Дали в септична яма или в тоалетна към канализация, ежемесечните консумативи на жените не трябва се изхвърлят в тоалетната чиния, макар че хора всякакви :) Предложения модел TC 40-8 от колегата не е удачен, макар да е евтин (всъщност и цената, която е посочена в сайта, може би не е актуална, защото според ценовата листа на Wilo за 2015 г., TC 40-8 е малко над 400 лв.). Работното му колело е от пластмаса за разлика от VX, при който е от неръждаема стомана. Pedrollo също имат аналог на TC 40-8/40-10 - два модела от серията ZX (че и на същата цена), които умишлено не предложих. Да - може да му свърши работа, но риска при такава употреба, ще си е за сметка на купувача. За бюджета с който разполага, VX-совете са си много добро решение. И едно табълце с токово-термична защита (в случай, че някой все пак хвърля "лигнинчета" и колелото затегне).
c_gul - напреднал
hrpankov написа:
...кът съ задръсти с лигнин кой ша чисти? :? :? :?
... а-а-а-а-а, [-X [-X [-X изобщу негледайти към мени, мен ма няа! [-( [-( [-( ....
Принципно в тоалетна чиния е недопустимо да се изхвърля нещо различно от тоалетна хартия, ама знае ли човек :?: . Предложиха ми помпа с нож, но други спецове ме разубеждават заради замърсеност на водата с фини песъчинки и периодичното затъпяване на ножа. Те пък предлагат помпа с отворено работно колело. Къде е истината? Кои са плюсовете и минусита?
vinkelmen - специалист
"Vortex" е именно отворено работно колело :)
  • 1
  • 2

Тема "Канал с обратен наклон." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: