Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
На късмет не разчитам.

Е как пък го изчислиха че 5 бр е за едно домакинство ? :mrgreen: :mrgreen:
Значи - за детето, за жената, за свекървата, за куичето и котката и за мен ?! :-D
dadko - майстор
fore, никога, ама никога не слагай диск за дърво на ъглошлайф!Ето темата, за която пише iivanov .12 страници, има и снимков материал. Приятно четене.
Флекса и без такъв диск си е опасна машинка... Не дърпай дявола за опашката.
Andisi
Надали са изчислявали нещо, просто това им е аргумента да ограничат бройката. Но откъде да знаеш по немско може и петте члена на семейството да ползват в един и същ момент 5 рендета, после 5 герунга и накрая 5 винтоверта. :lol: :-D
nikolson - майстор
Зареждането зависи от управителя на съответния магазин.
mitko64 - майстор
Страшна психоза покрай този мултикътър- братчеда отива в 9ч. и никс- по телефон се стиковат, няма никъде в София. Аз имам предния модел, добър е но не знам дали са решили проблема с охлаждането- смуче отпред и ако режеш примерно фуги и машината е надолу с главата, целият прах се засмуква в редуктора. Според мене по- добре би било ако е като ъглошлайфите, да засмуква от задните отвори. Сега огледах новата брошура- нашите стоковеди ми паднаха яко в очите- в цяла Европа трите акумулаторни си вървяха в пакет, само тука се прайме на интересни- циркуляра в събота. Големи глупаци се извъдихме. Иначе гушкам с пълна сила скобо- линеала, ама явно трябва в 6ч да висна пред Лидъла.
stan73 - майстор
Вероятно това са го оправили, защото моят засмуква въздухът отзад и издухва отпред. Звучи добре, има относително лека миризма от мотора (като на не особено качествена колекторна машина), но се търпи, а и не загрява, поне не е като на рендето, което според мен си беше направо с дефектен двигател.
Аз досега такъв инструмент не съм имал. Трябва ли без сложена приставка - вибрациите при включена машина на валът отпред да са съвсем леки ? (очаквах да са по-силни...)
mitko64 - майстор
Не съм я пробвал на празен ход :-D , но модела280 според мен е сравнително безшумен и без вибрации( работих с един Meister craft, вярно по- компактен, но ще ти скъса ръцете и спука тъпанчетата). Ама ножчетата в комплекта не струват, също и шкурките.
vsm - напреднал
Нещо май много четат, в темата.
От доста време чакам работната маса, ама май ше го духат.....http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 1%81%D0%B0
Цената на райдер на ломско шосе е абсолютно същата.
То направо не си заслужа човек да чака
Май станахме ливади тва е!
mitko64 - майстор
Няма ливади, в Перник седят един куп ъглошлайфи! Затова е нета да сравняваме цените(тя и темата е в този раздел). Ако могат да си продават масичките.
Chefo77 - майстор
fore написа:
Ми да ти отговоря Аз тогава- ниските обороти и по малката мощност. Съединител няма !

Проблема е че моят ръчен е 1400 вата на 5800 об. ТК70-Спарки. Най мощният и тежък-хала. Преустановен от производство вече. Малкият флекс ми е пак от марката и е 1400 вата от 1000 до 10000 об.

Ами малко са равини по сила и обороти. Това е проблема. И само масивният и плътен предпазител е защитата.
Съединител няма, но и да се насереш, при адекватна употреба не може да те удари парче зъб, нито пък да ти повлече ръката (ръцете) в незнайна посока. С ъглошлайфа не е така обаче. Темата, посочена от колегата, е много описателна и особено необходима за дървени философи, разсъждаващи по начина "Амчи к'во ши стани". Не бъди от тях, умолявам те! Майсторът ти с ламината няма да го коментирам. Имам километри рязане на дърво и ламинат, нямам НИТО един счупен зъб.
:wink: Кътър-а е много полезна машинка, както каза Еди - уникална. Точно - уникална. Върши работа, която нито една друга не може да върши. И върши тази работа много добре. Не е производителна - факт - но си има други предимства. Пример - монтиран перваз на врата можеш да подрежеш и с ъглошлайф, и с ножовка. Обаче ако единият край на перваза граничи с перпендикулярна стена, мисията става невъзможна. Не и за кътър-а обаче.

Сутринта в 9.30 в Лидл - Зеленчукова борса нямаше кьорав кътър. Но пък имаше (и заприходих) комплект за него и клещите - замби. Не че ми трябват, но не се знае кога ще ми затрябват :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: