Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
themask написа:
Какво толкова се чудите... елементарни маркетингови трикове :axe:
Елементарни, ама как работяаааат!
Трябва ми водач за циркуляра, но не видях. Дано утре има. Всъщност какво е тази циркулярна шина? Към моя има, но е къса...
fore - майстор
Как работят- не виждаш ли как работят.

Шина-линеал-70 см с транспортир закачен към нея + стяга минаваща през нея.

Мене ме е яд до тук за колонната и фрезата. Също за тия дърво/стягите. Ако ги пуснат ще взема на второ четене от изброените.
themask - специалист
fore, n_a не зададе въпрос :)
Иначе за какво се нервите? Относно "големите" промоции, дето свършват в 8 сутринта - вчера в магазина до мол софия бяха натрупали всичките джаджи от последните 4-5 седмици... А и ако човек е много на зор за някой инструмент, винаги може да намери алтернативи.
themask - специалист
А колкото до маркетинга - този похват се базира та две основни човешки чувства - страх и алчност. Страх, че офертата е ограничена във времето и алчност - относно цената...
fore - майстор
Като чета не е имало всичко- фреза и колонна не е имало- значи не е всичко !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
Как работят- не виждаш ли как работят.

Шина-линеал-70 см с транспортир закачен към нея + стяга минаваща през нея.

Мене ме е яд до тук за колонната и фрезата. Също за тия дърво/стягите. Ако ги пуснат ще взема на второ четене от изброените.
Стяга? Моята просто води циркуляра по ръба. Утре ще огледам хубаво. По-натруpaно претрупан Lidl няма! И деца тичащи с количките...
Последна промяна от n_a на съб апр 11, 2015 12:52 am, променено общо 1 път.
Tiger221 - специалист
Аз съм добре,вече не чакам почти нищо,само комплект лули и чуковете. На предната промоция вземах един чук мисля,че се водеше каменарски от двете страни е тъп производство на ADW. Много здрав чук,още няма никаква хлабина в дръжката и е идеално гладък има само драскотини а не кратери,както на другите ми по-евтини чукове. Ако ги пуснат пак и са ADW,ще си взема от всичките по-един.
vasko9999 - специалист
Да напиша впечатления от ел рендето.Днес го взех и пуснах в затворена стая,наистина се разнесе лоша миризма като на четки и още нещо....след около минута работа на празен ход започна да духа и топло(нали не много топло) и миризмата на четки почти изчезна и се примеши с миризма на нещо като топена пластмаса но не точно....Отворих десния капак който покрива четките и забелязах че само при тръгване преизкряват доста след това почти няма искрене.След това отворих и левия капак който покрива ремъка със двете колела-по малкото на електромотора и по голямото на барабана на който са закрепени двата ножа.Пак пуснах рендето да поработи 1-1,5 минути,и пак същия ефект първоначално миризма на четки(което мисля че е нормално при развъртане от 0),в последствие топъл въздух и миризма на топено....Спрях рендето,пипнах ремъка и двете колела и бяха доста топли,свалих ремъка изчаках да поистине и пуснах без ремък само двигалел резултата само при тръгване по лека миризма на четки и БЕЗ загряване и каквато и да е друга миризма.Извода за мен е че освен първоначалната миризма на четки после топлината и миризмата на топено идват от загряването на двете колела и РЕМЪКА което не би трябвало да го има но не мисля че е болка за умиране.Ремъка е пистов като на колите и мисля че като поработи ще се понапасне.Другите ми впечатления като го изпробвах на една дъска общо взето ми хареса как работи и доста талаш хвърля-май ще иска и голямата прахосмукачка.
profesionalist_wood - майстор
Интересна шина има до тезгяха. Не мисля че ще стане за залепване на плотове,прекалено слабичко ми се вижда :?
Един френд си купи такъв винтоверт преди 4 години на 18 волта. Още си работи с него

Нямало пазар а? днес като си пазарувах биричката,, аргус,,един отмъкна стенните панели за инструменти

Прикачен файл

lidal2.jpg

Прикачен файл

lidal.jpg
themask - специалист
От стенните панели си взех 3 броя. Отворих единия и при сглобяването му спуках пластмасата. Смених го и те така :lol: Иначе цената мисля е добра. Остава да издържат на натоварнане.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: