Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Има ги същите в Бриколаж ама бели на цвят и дават повече кукички
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
profesionalist_wood, благодаря за снимките, видях шината, вече не е ме е яд, че не я сварих. На мен брошурата не ми се отваря в реално време и така
Хе-хе, взех си кутийка с кукички и халкички на винт. Не ми е ясно гайките за чий са, но подарете на жените си кукички....
Колеги, някой има ли впечатления от спрея на Baufix с ефект "ковано желязо", който пускат на 16-ти (23-та страница в новата брошура, най-долу-дясно). Или ако не този точно, впечатления от конкурентен продукт. Това лято ще правя една беседка и ми се иска желязната част да я докарам точно на ефект "ковано желязо".
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Интересна шина има до тезгяха. Не мисля че ще стане за залепване на плотове,прекалено слабичко ми се вижда :?
Един френд си купи такъв винтоверт преди 4 години на 18 волта. Още си работи с него

Нямало пазар а? днес като си пазарувах биричката,, аргус,,един отмъкна стенните панели за инструменти
Идеята на приложение на шината най- добре се вижда от третата снимка http://www.lidl.de/de/parkside-saegesch ... ageSize=36 Захващаш няколко дъски и ги фиксираш според нуждата, като предварително ди изчислил разстоянието на среза спрямо шината, пердашиш с циркуляра ползвайки шината за линеал. Иначе и аз цокам предимно Аргус. :partyman:
Аааа вече си в клуб Аргус :-D
Дали ще е небоходимо да си взема една или две шини? Май е добре две за да ми държи от двете краища дъските :?
mitko64 - майстор
Ами питай Зедикус мисля има такава, тука я коментира viewtopic.php?f=57&t=47043&start=2100 , от Ташев взел последната. Иначе точно за нея очаквам мелето, имам готовност да висна в 6,30ч.
Последна промяна от mitko64 на съб апр 11, 2015 5:54 pm, променено общо 3 пъти.
themask - специалист
Стига сте създавали смут!
И аз ще вися в 6 сутринта
themask - специалист
Тази работна маса има ли практическо приложение за нещо - някой да ме осветли за какво може да се ползва?
mitko64 - майстор
Дано остане нещо и за нас http://www.lidl.de/de/powerfix-schlagwe ... ig/p194867

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: