Вадим Владимиров написа:Би ли ми показал как е направен комина? Какви керемиди си ползвал? И каква е ролята на отдушниците?Комина е направен от керамични коминни тела 32х32 см. Битумните керамиди са двойно залепващи на Tegola Candese след като са пуснати и ребрата ОSB или Кофражни бандове се заковават кам гредите после се постилва мушама (двойномембранда парапрупосклива май беше) после се редят керамидите има клипове в youtube а ролята на отдушниците е да не прегрява самоят покрив, лятото топлият ваздух се изпарява от там
k88 написа:На мен ми е интересна обшивката на комина. Двойно залепващи керемиди едва ли има. Като си сложил този отдушник между две ребра, как се вентилират съседните, да не говорим за целия покрив. Как са монтирани междинните столици и какъв е наклона на покрива?Вадим Владимиров написа:Би ли ми показал как е направен комина? Какви керемиди си ползвал? И каква е ролята на отдушниците?Комина е направен от керамични коминни тела 32х32 см. Битумните керамиди са двойно залепващи на Tegola Candese след като са пуснати и ребрата ОSB или Кофражни бандове се заковават кам гредите после се постилва мушама (двойномембранда парапрупосклива май беше) после се редят керамидите има клипове в youtube а ролята на отдушниците е да не прегрява самоят покрив, лятото топлият ваздух се изпарява от там
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: