Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
brum написа:
На първите страници за копресора има малко данни - 180л/мин, което е добре за помпане на гуми. Обаче малко по-долу пише, че максималното работно време е 90 секунди за 10 минути. Помпаш една гума и чакаш 10 минути да почине преди да почнеш втората гума. Какво може да му е рално приложението на тоя компресор с тия данни?
pachosz написа:
Днес в 8:15 нямаше никакви машинки от брошурата. Май наистина е сапунен мехур Лидл.
Ако имаш в предвид акумулаторните инструменти - те са от четвъртък.

Синът ми има предният модел http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20180%20A1 и го ползва да чисти компютри. Той поне е много доволен. Моето впечатление е, че е много, ама много шумен- шлемофони трябва да слагаш, направо трещи.
lov - майстор
profesionalist_wood написа:
Иначе ще се преориентираме към постоянно заредения Ташев Галвинг,Мистър Бриколаж и БауХаус!!!
Не им се радвай и на тях толкова. Мистър Бриколаж що остана само щанд в едина друга верига Мистър Лерой от добра търговска практика ли ???. :lol:
Ама там хората не те търпят и веднага те слагат на мястото като се издъниш и бързо стигаш дъното.
Те и менаджърите на Лидъл едва ли ще ти отговорят и защо ги изгониха най позорно от Швейцария. Че едва половин година успяха да просъществуват там. Преди 3 или 4 години вече не си спомням. Голямата реклама с много плакати билбордове за откриването по Великденските празници. И за Коледа нямаше и помен от тях. Що ли ???
mitko64 - майстор
Нещо май се бъркаш със Швейцария- имат си сайт, даже на 3 езика.
lov - майстор
stan73 написа:
lov написа:
Христос Возкресе.

Вчера дялнах с чекията :) главата на муликътъра. Някакъв бял метал е не е армирана пластмаса но не мога да го определя какъв е.
Още по-добре, и аз предпочитам редукторните кутии на машините да са метални. Обикновено се ползва Алуминий, Авиационен Алуминий (обикновено има и няколко процента Титан) или Магнезий. Второто и третото решение са по-скъпи за съжаление...
Аз много добре знам от какво се правят и от какво трябва да е най добре щото първо това учих. Пък и малко имах вземане даване с нашата фабрика.
Аз писах че е метална но не продължих защото не можах да огледам добре и не съм много сигурен защото трябва да погледна и където не е боядисано. Глождят ме едни съмнения че въпросното тяло е изготвено по праховата технология. Не че има нещо много лошо в това хората и оръжия правят така, ама когато се набляга на контрола на качеството.
lov - майстор
mitko64 написа:
Нещо май се бъркаш със Швейцария- имат си сайт, даже на 3 езика.
Е на горе в немската част не съм поглеждал но от кантон Тичино никак не бъркам със гаранция. Точно за откриването летях на сам и ме беше яд че пропускам. И за коледа като се върнах нямаше и помен от тях. Та на кого да вярвам. :)
Имай в предвид че всеки кантон си е почти отделна държава със особенности на законите. Швейцария е федерация с три национални езика и всички са задължени да спазват това правило. Както официалните сайтове така и на етикетите трябва описанието да е на трите езика. Те като са половинчато е ЕО дори цените на някои стоки са обявени във всички валути включая и нашия български лев може да го видиш изписан.
п.п. Сега се сещам че и с Макдоналдс имаше подобна офанзива и по същия начин някъде ги натириха.
dragozow - майстор
profesionalist_wood написа:
Често съм виждал като вляза пръв в магазина да виждам по 1 артикул.

Към мениджърите от Лидъл : :down2:

Айде Лидъл като четете темата не ни правете на маймуни :x Иначе ще се преориентираме към постоянно заредения Ташев Галвинг,Мистър Бриколаж и БауХаус!!! Там поне има налични инструменти!
Предлагането на инструменти от Лидъл е просто маркетинг и начин за привличане на клиенти с разнообразие. Аз оня ден влязох за нещо и си тръгнах с две тениски, а детето с панталон и обувки. Машините от Лидъл може да си купиш от всеки голям магазин, който предлага бюджетни марки.
mitko64 - майстор
Това с пряката демокрация и конфедерацията се досещам. Веднъж четох сходен коментар тук(не ми се рови , но май от теб) и повярвах, даже писах нещо за Алди. Преди месец обаче си правех ценово проучване на Лидл и Алди в Европа, И МИ изкокна Швейцарията, на немски, френски и италиански, само на фламандски няма в сайта. Та със сигурност си имат филиали в Швейцария. http://www.lidl.ch/index.htm
monster18 - специалист
Някой има ли мнение за електрожена от предишните промоции на парксайд този 120 амперовия ?
pachosz - специалист
dragozow написа:
Машините от Лидъл може да си купиш от всеки голям магазин, който предлага бюджетни марки.
Може, но не и от техните търговски марки- Парксайд и какви още бяха...
Иначе е вярно, че не всички марки машини от бюджетните са с еднакво качество. Имат някои по-добри попадения например Парксайда.
chandler_vt - специалист
mitko64 написа:
Това с пряката демокрация и конфедерацията се досещам. Веднъж четох сходен коментар тук(не ми се рови , но май от теб) и повярвах, даже писах нещо за Алди. Преди месец обаче си правех ценово проучване на Лидл и Алди в Европа, И МИ изкокна Швейцарията, на немски, френски и италиански, само на фламандски няма в сайта. Та със сигурност си имат филиали в Швейцария. http://www.lidl.ch/index.htm
Къде е Швейцария, къде отиде на фламандски. Нямат нищо общо.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: