Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
chandler_vt написа:
mitko64 написа:
Това с пряката демокрация и конфедерацията се досещам. Веднъж четох сходен коментар тук(не ми се рови , но май от теб) и повярвах, даже писах нещо за Алди. Преди месец обаче си правех ценово проучване на Лидл и Алди в Европа, И МИ изкокна Швейцарията, на немски, френски и италиански, само на фламандски няма в сайта. Та със сигурност си имат филиали в Швейцария. http://www.lidl.ch/index.htm
Къде е Швейцария, къде отиде на фламандски. Нямат нищо общо.
Явно се бъркам с Белгия. Извинявам се!
За електрожена-не мисля че са пускали 12Амперов модел. Разгледай упътванията- дават до 80А.Загадка ми е последната доставка- уж същия модел се води, а не се сервизира от Ейнхел
Преди малко проверих петте ъгълника- големият дава 1мм разлика на 70см., другите направо цепят линията, перфектни са. Проверих им и либелите( на току що монтирана ПВЦ дограма). На 40 и 15сантиметровите леко лъжат, на другите три показват хоризонтал и в двете положения. Много съм доволен от покупката. Явно този път съм с дългата сламка. :-D
profesionalist_wood - майстор
Ами не си е работа с тези отклонения....по-добре ги върни и си вземи други.
Имаше една случка един колега беше правил покрива с дефектен нивелир-мастар....е измерихме ги накрая и се разминаваха с голямо отклонение ама карай :-D
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Често съм виждал като вляза пръв в магазина да виждам по 1 артикул.
.
.
Ами нормално е да са изчерпани машинките, магазинът отваря в 7.00, вие отивате като се наспите. Само дето има други, които не спят до толкова късно.
:wink:
Елементарен пример - като отидохме в четвъртъка с колегата, отнесохме последните 3 комплекта с режещи консумативи за кътър-а. Следващият трябва ли да твърди, че не са ги пуснали? И още нещо - като свърши някоя стока, никой не е казал, че трябва да края на промо периода да държат празен стелажа. Нито пък, че трябва да зареждат по 100 броя от всяка машинка, та да се облажат всички.
mitko64 - майстор
Ами не си е работа с тези отклонения....по-добре ги върни и си вземи други.
Имаше една случка един колега беше правил покрива с дефектен нивелир-мастар....е измерихме ги накрая и се разминаваха с голямо отклонение ама карай :-D
Явно не ме разбра- леко лъжат либелите монтирани в дръжките на ъгълниците- не знам дали вообще някога ще ми дотрябва тази екстра(основното им приложение е за прави ъгли). Иначе за нивелири си прав, трябва да показва еднакво в двете положения, иначе грешката се трупа. То иначе гледай каква евтиния се задава http://www.lidl.de/de/powerfix-wasserwa ... ig/p194866 , но никога не купувам вече евтини нивелири, винаги съм се минал.
gnf - помощник
pachosz написа:
dragozow написа:
Машините от Лидъл може да си купиш от всеки голям магазин, който предлага бюджетни марки.
Може, но не и от техните търговски марки- Парксайд и какви още бяха...
Иначе е вярно, че не всички марки машини от бюджетните са с еднакво качество. Имат някои по-добри попадения например Парксайда.
Има и друго. При покупка от голяма верига евентуално при рекламация сигурно ще има ходене по мъките, сервизи и т.н. Докато в Лидл ако стане нещо с уредите, носиш им ги и си взимаш парите обратно. Също така имаш право до 30 дена да върнеш, това което си купил без обяснения. Да не забравяме и 3 годишната гаранция. Всичко е направено, като в белите държави, а не с типичното българско отношение към клиентите.
Затова в БауХаус не ми върнаха парите а ми дадоха ваучер да си купя нещо друго. Скапаняци проклети :x Ама избор имам ли. Българина си е свиня и винаги се е държал кофти с клиентите ама от ЗММ Якоруда и сие получиха _!_
Купувал съм инструменти за по 1000 лв и ми отказват гаранция и -Айде чупката не те познаваме
Chefo77 - майстор
gnf написа:
Има и друго. При покупка от голяма верига евентуално при рекламация сигурно ще има ходене по мъките, сервизи и т.н. Докато в Лидл ако стане нещо с уредите, носиш им ги и си взимаш парите обратно. Също така имаш право до 30 дена да върнеш, това което си купил без обяснения. Да не забравяме и 3 годишната гаранция. Всичко е направено, като в белите държави, а не с типичното българско отношение към клиентите.
Дали е по-добре, или просто си спестяват от сервизиране? Аз го възприемам "ако мине". Като стане нещо с машинката става "Е, не мина".
По същия начин процедират от Монбат - що да инвестираме и да произвеждаме нещо качествено, след като може "ако не мине", да си им подменяме акумулаторите.
gnf - помощник
Chefo77 написа:
Дали е по-добре, или просто си спестяват от сервизиране? Аз го възприемам "ако мине". Като стане нещо с машинката става "Е, не мина".
Ами нормално е. Всичко, което предлагат е в бюджетния ниския клас, а не е премиум. Дори за бюджетен клас повечето от инструментите/уредите им имат добро качество на достъпна цена и ако евентуално се счупи/повреди отиваш и връщащ, връщат ти парите и си доволен. Никой от персонала не почва да си хапе устните и да кърши пръсти, за да ти обясни, че не уреда е виновен, а ти.
Няма нужда да пиша повече, защото всички знаем как процедират нашенските търгаши...
mitko64 - майстор
Затова в БауХаус не ми върнаха парите а ми дадоха ваучер да си купя нещо друго. Скапаняци проклети :x Ама избор имам ли. Българина си е свиня и винаги се е държал кофти с клиентите ама от ЗММ Якоруда и сие получиха _!_
Купувал съм инструменти за по 1000 лв и ми отказват гаранция и -Айде чупката не те познаваме
Toва с ваучерите, със сигурност е измислица на българския филиал. Преди две години, закупихме с баджанака и върнахме след два дни машина за водно рязане Херкулес от клона в Саарбрюкен. Върнаха си парите без никакви пазарлъци, само провериха в кашона дали връщаме и диамантината. Миналата година пък върнахме четри баки MEM Aqastop, пак без никакви ваучерни условия.
Е,на мен ваучера ми имаше валидност 1 година и който не купил....гори с парите.
Няма логика да ми дават ваучери при положение не си харесам нещо в магазина да купя, кво праим?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: