chandler_vt написа:Явно се бъркам с Белгия. Извинявам се!mitko64 написа:Това с пряката демокрация и конфедерацията се досещам. Веднъж четох сходен коментар тук(не ми се рови , но май от теб) и повярвах, даже писах нещо за Алди. Преди месец обаче си правех ценово проучване на Лидл и Алди в Европа, И МИ изкокна Швейцарията, на немски, френски и италиански, само на фламандски няма в сайта. Та със сигурност си имат филиали в Швейцария. http://www.lidl.ch/index.htmКъде е Швейцария, къде отиде на фламандски. Нямат нищо общо.
За електрожена-не мисля че са пускали 12Амперов модел. Разгледай упътванията- дават до 80А.Загадка ми е последната доставка- уж същия модел се води, а не се сервизира от Ейнхел
Преди малко проверих петте ъгълника- големият дава 1мм разлика на 70см., другите направо цепят линията, перфектни са. Проверих им и либелите( на току що монтирана ПВЦ дограма). На 40 и 15сантиметровите леко лъжат, на другите три показват хоризонтал и в двете положения. Много съм доволен от покупката. Явно този път съм с дългата сламка.