8180 написа:Тука вече почвам да се ядосвам. Откога комуняга стана обидно съществително, като довчера част от вас (изборните резултати го доказват) се самоопределяха като привърженици на комунизма и неговото незаконно отроче социализма ..................................................... Това многоточие се сещате какво е. И пак ........................................... И отново ...........................................!!!k88 написа:Е такмо се бях отчаял,че всички са комунягиХайде, моля да не си разваляме настроението.Моля, прегледай т.1 от Правилата!
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
k88
- специалист
96 мнения в "Моята нова двуетажна КЪЩА .Моля за съвети"
BLUEPUPIL
- майстор
Я аз да защитя момчето, дето е непокорно и не може да трае- и аз бях такъв преди 15-20 години. Първия строеж особено правен на младини винаги има пропуски. Има някой верни неща дето ти казаха за конструкцията, ама не си го слагай на сърце. По отношение на това дали си се представил добре, според мен си по-добър от тези дето ти дават акъл, когато са били на твойте години.
k88
- специалист
BLUEPUPIL написа:Я аз да защитя момчето, дето е непокорно и не може да трае- и аз бях такъв преди 15-20 години. Първия строеж особено правен на младини винаги има пропуски. Има някой верни неща дето ти казаха за конструкцията, ама не си го слагай на сърце. По отношение на това дали си се представил добре, според мен си по-добър от тези дето ти дават акъл, когато са били на твойте години.Ядосвам се някои път,че сум пуснал темата защото ме засипват с критики...повечето неща си ги правя сам и не очаквам да станат перфектно въпреки,че се стремя към това с всички сили.Съжалявам за израза си но сам на 25 и в моите очи ми изглежда така понякога като почнат да ме дъвчат...8180 написа:Тука вече почвам да се ядосвам. Откога комуняга стана обидно съществително, като довчера част от вас (изборните резултати го доказват) се самоопределяха като привърженици на комунизма и неговото незаконно отроче социализма ..................................................... Това многоточие се сещате какво е. И пак ........................................... И отново ...........................................!!!k88 написа:Е такмо се бях отчаял,че всички са комунягиХайде, моля да не си разваляме настроението.Моля, прегледай т.1 от Правилата!
bota156
- специалист
Евала пич си.
Големите разбирачи на 25 едва ли са направили и курник. Най-много да са "учили" в някой университет ...
Лично аз направих/купих къща на 38 (че грубия строеж беше готов).
Не съм публикувал снимки, че и аз виждам слабости, па тез разбирачи освен нерви да му образуват с коментарите си за строежа ми.(дано не се обидят малките изключения). Чета и се уча по снимки, да им казвам на "майсторите" как се прави, че са по некадърни и от мене
Големите разбирачи на 25 едва ли са направили и курник. Най-много да са "учили" в някой университет ...
Лично аз направих/купих къща на 38 (че грубия строеж беше готов).
Не съм публикувал снимки, че и аз виждам слабости, па тез разбирачи освен нерви да му образуват с коментарите си за строежа ми.(дано не се обидят малките изключения). Чета и се уча по снимки, да им казвам на "майсторите" как се прави, че са по некадърни и от мене
Тема "Моята нова двуетажна КЪЩА .Моля за съвети" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература