• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
k88 - специалист
Благодаря ти
BLUEPUPIL - майстор
Я аз да защитя момчето, дето е непокорно и не може да трае- и аз бях такъв преди 15-20 години. Първия строеж особено правен на младини винаги има пропуски. Има някой верни неща дето ти казаха за конструкцията, ама не си го слагай на сърце. По отношение на това дали си се представил добре, според мен си по-добър от тези дето ти дават акъл, когато са били на твойте години.
8180 написа:
k88 написа:
Е такмо се бях отчаял,че всички са комуняги
Хайде, моля да не си разваляме настроението.Моля, прегледай т.1 от Правилата!
Тука вече почвам да се ядосвам. Откога комуняга стана обидно съществително, като довчера част от вас (изборните резултати го доказват) се самоопределяха като привърженици на комунизма и неговото незаконно отроче социализма ..................................................... Това многоточие се сещате какво е. И пак ........................................... И отново ...........................................!!!
k88 - специалист
BLUEPUPIL написа:
Я аз да защитя момчето, дето е непокорно и не може да трае- и аз бях такъв преди 15-20 години. Първия строеж особено правен на младини винаги има пропуски. Има някой верни неща дето ти казаха за конструкцията, ама не си го слагай на сърце. По отношение на това дали си се представил добре, според мен си по-добър от тези дето ти дават акъл, когато са били на твойте години.
8180 написа:
k88 написа:
Е такмо се бях отчаял,че всички са комуняги
Хайде, моля да не си разваляме настроението.Моля, прегледай т.1 от Правилата!
Тука вече почвам да се ядосвам. Откога комуняга стана обидно съществително, като довчера част от вас (изборните резултати го доказват) се самоопределяха като привърженици на комунизма и неговото незаконно отроче социализма ..................................................... Това многоточие се сещате какво е. И пак ........................................... И отново ...........................................!!!
Ядосвам се някои път,че сум пуснал темата защото ме засипват с критики...повечето неща си ги правя сам и не очаквам да станат перфектно въпреки,че се стремя към това с всички сили.Съжалявам за израза си но сам на 25 и в моите очи ми изглежда така понякога като почнат да ме дъвчат...
BLUEPUPIL - майстор
Точно така не им се давай, и не им позволявай да ти ограбват младостта с вноските за пенсия в тази безумно солидарна пенсионна с-ма.
bota156 - специалист
Евала пич си.
Големите разбирачи на 25 едва ли са направили и курник. Най-много да са "учили" в някой университет ...
Лично аз направих/купих къща на 38 (че грубия строеж беше готов).
Не съм публикувал снимки, че и аз виждам слабости, па тез разбирачи освен нерви да му образуват с коментарите си за строежа ми.(дано не се обидят малките изключения). Чета и се уча по снимки, да им казвам на "майсторите" как се прави, че са по некадърни и от мене
k88 - специалист
Здравейте отдавна всичко е готово ще кача и снимки
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Моята нова двуетажна КЪЩА .Моля за съвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: