Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Nemski - специалист
четох из форума и за българсия латекс разбрах че е доста сполучлив, обаче чета доста противоречиви мнения за различните марки. та въпроса ми е кой от латексите е по добър? леко, пастело или декоратор? аз лично съм използвал блажна боя на декоратор и останах доста доволен, но за латекса нямам наблюдения. моля помогнете, че събота ще ходя да купувам. благодаря ви предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
W123 написа:
Леко!!!
:cool: С всичките изброени ли си боядисвал?
W123 - специалист
Да.Декоратора не ми харесва как изглежда.Стои ми някак си много матов.Пастело в началото като излезе на пазара много ми хареса като покривност и издръжливост.Сега нещо го развалиха.Показателно е колко лесно се мият засъхнали кофички от Пастело.Ако ми потрябва някоя кофичка да си измия от Леко и е засъхнала направо я хвърлям,веднъж пробвах да измия една но падна такова търкане че повече няма да направя такава грешка.
Nemski - специалист
благодаря за отзивите, леко ще да е :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Значи имам късмет с декоратора сега, щом е матов. По-леко се нанася.
Всяка боя я развалят с времето. Статистика. България.
PolariS - специалист
Продуктите на "Оргахим" според мен винаги са по-добрия избор - т.е. "Леко" в случая. Виж и сайта им, има мн. подробна и полезна информация за продуктите им.
housedoktor - майстор
Леко на Оргахим определено :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Декоратор също е на Оргахим.
PolariS - специалист
n_a написа:
Декоратор също е на Оргахим.
Декоратор е на Мегахим

Тема "въпрос за български латекс...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: